Az a munkátok amit szívesen csináltok és mi az, illetve aki gyári három műszakos melóban van és szereti el tudja mondani, hogy miért?
Logisztikai ügyintèző.
Szeretem mert nem unalmas,gyakorolhatom az angolt, sokat emailezhetek, de megszakadnom sem kell
Ès kezdőkènt kèzhez kapok 200 ezret.
Gyárban dolgoztam 4 èvet, szerintem nem lehet szeretni.
3 műszakról kerültem irodára. A vicc az, hogy a fizetés ugyanaz. 3 havonta van egy úgynevezett teljesítménybér bónusz. ami nettó 30e-et jelent pluszba ha a 3 hónap alatt nem voltál beteg és ha 100%ot kapod (nos ilyen nincs)
viszont a munkaidő fix, éjszakázni nem kell, 1 óra szünetet magad osztod be, ha akarod akkor óránként jársz ki 10 percekre.
összességében sokkal jobb, kevesebb munka, jobb körülmények ugyanazért a pénzért és éjszakánként alhatok nyugodtan!
IT-s területen dolgozok.
Igazából azért tanultam, hogy az lehessek, ami. Nem kérdés hogy élvezem-e.
Diplomaszerzés előtt utána sem néztem a fizetéseknek a szakmámban - ami egyébként utólag ítélve nagy hiba volt, belátom. Szerencsére nem rossz a fizu sem, így elégedett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!