Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az online kaszinók kifizetik,...

Werte kérdése:

Az online kaszinók kifizetik, ha nyertél?

Figyelt kérdés

Az online kaszinók, póker vagy rulettasztaloknál ha nyer az illető (akár egy előre bevált nyerési stratégia alapján akár szerencsének köszönhetően) kifizetik az adott kreditet/pénzt?

(vannak oldalak, amik fix nyerési lehetőséggel kecsegtető oldalakat/kaszinókat ajánlanak - ezért is kérdem)

2010. máj. 2. 18:20
 1/5 anonim válasza:
igen, kifizetik...
2010. máj. 2. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Kifizetnek, de oda kell rá figyelni!

Havert majdnem nem fizették ki (poker), mert másik gépről jelentkezett be a játékba. Többszöri levelezés után felhívták (külföldről és angolul beszéltek) és megkérdezték az összes azonosítóját, miért máshonnan lépett be, stb, stb.

2010. máj. 2. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Minek kell a kérdést "előrehozni"?

Már írták hogy IGEN kifizetnek!

Megbízható oldalakra fizess be!

PL.: PokerStars, Full Tilt, Tobet, expekt, Party, Everest, Bwin, Pacific, Sportingbet, bet365, Tower .... stb.

2010. máj. 14. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Vigyazat mert a Party az egy nagy csalas .... volt a szamlamon 30 dollar....es meguntam jatszani es bementem egy cash game be es felvittem 70 dollarra kb 20 perc alatt....mikor ki akartam venni lezartak a felhasznalonevemet,mivel "gyanusan" nyertem ...ugyh arra nem ajanlom senkinek h penzt tegyen fel
2010. nov. 16. 08:43
 5/5 tzsoca válasza:

Ezen a honlapon megbízható kaszinókat találtok, amik ténylegesen kifizetik a nyereményeket!

www.internteskaszinok.hu

2011. aug. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!