Júniusban kapom meg a szakmát és szeretnék munkába állni mint eladó.
Ahol el tudnék most helyezkedni az a Tesco, Spar, Penny, Rossmann, Deichmann, Kik, Coop vagy kisebb élelmiszerbolt, esetleg százforintos vagy kínai. Jobban szeretnék kisebb boltban dolgozni mint például a kínai vagy a százforintos. Borsod megyében körülbelül mennyit kereshet most egy eladó?
" Tesco-ba nem igazán ajánlanám,mert épp tegnap beszélgettük ismerőssel és úgy néz ki kivonul Magyarországról ,bár ez még a jövő zenéje ,de én egy ilyen bizonytalan céghez nem mennék dolgozni... "
Ezt a baromságot terjesztik már vagy 3-4 éve (már akkor is ez a pletyka ment, mikor elkezdtem ott dolgozni) és lám, azóta sem vonult ki.
Akinek minimális rálátása van az tudja, hogy azt a 4 országos business untitot, amivé alakították a CE Tescot lehetetlen eladni. Kivonulni meg nincs értelme, hiszen nyereséges a cég kelet európában.
2016. dec. 24. 12:03
12/24 anonim válasza:
A tesco ha ki is vonul,akkor átveszi más. Már arról is terjednek hírek hogy kik, de az pletykálás lenne ide leírni. A penny és a spar 6 órába jelent be,így nem kapsz annyi szabit, és nem úgy ketyeg a nyugdíjad sem mint egy 8 órásnak,cserébe dolgozhatsz napi 8-9 órát amikor kell,aztán ha a következő hónapban meg otthon lehetsz,vagy ha nem akkor valahogy kifizetik, ha nem tudja a boltvezető valahogy elsinkofálni. Arra nincs ember ott, hogy a beérkező árut átvegyék tételesen, aztán ha hiány van a helyetteseken verik el a port. Ja hogy miért lesz valaki helyettes? Azért mer az a mézes madzag, hogy így lehetsz 8 órás, csak utána már napi 10-12 órát dolgozhatsz. Csajok a penny (GENNY) marketet nagyon messze kerüljétek el, persze a semmitől az is jobb, de ha van választási lehetőségetek inkább NE!
2016. dec. 25. 21:24
13/24 anonim válasza:
Olyan helyre menj ahol többen vannak.:) pennybe divat hogy lejár a munkaidőd és te még a pénztárba vagy... Mert nem vált le senki. De ha szólsz minden vagy. Ja és nem te vezeted a jelenlétid csak aláíratják veled. Na de ha nagy nehezen le váltanak mindjuk 14:00 van munka időd de 14:30 kor vált le valaki örülsz de a kasszádat elkel számolnod az 30 perc még... És ezt az 1 órát nagyon ritkán írják be! Mondjuk gusztustalan ez a pennytől. Csekkolós rendszerrel kellene működni. Lásd spar.
2017. jan. 10. 15:46
14/24 anonim válasza:
Én a sparokról azt hallottam, hogy vannak olyan boltok, ahol ha nem végeznek a munkával időre,akkor is kiblokkoltatnak velük a részlegvezetők,és visszatessékelik dolgozni őket. 2 ismerősöm volt 2 különböző üzletben, és mind a 2 erre panaszkodott. Ott is játszanak. Ez van ez az agyhalott ország az előző rendszerben magában szívta, hogy a tervet mindenképpen teljesíteni kell,még ha csak papíron is. Magyar lett magyarnak a farkasa,és mindezt szarért húgyért. Elnézést a szavakért. :O
2017. jan. 10. 18:41
15/24 anonim válasza:
10 vagyok ismét,igen ismerőssel beszéltem,de azt
nem írtam,hogy Tescóba dolgozó ismerőssel beszéltem..
és igen van róla szó,hogy átveszik az üzletet,üzleteket
2017. jan. 14. 22:29
16/24 anonim válasza:
Nyilván olyan ismerőseid vannak akik ilyen titkos business infók birtokában vannnak ss ezt megpsszak egy hulyevel aki a gyikon terjeszti. Teljesen életszerű...
2017. jan. 14. 23:34
17/24 anonim válasza:
#16-os hulye vagy te
nem terjesztem egyáltalán,fszomat érdekli a gyökér Teszkó!!
Feltett egy kérdést,erre válaszoltam...
2017. jan. 15. 21:01
18/24 anonim válasza:
Ja csak a blikkbol vannak az infoid, ez a baj.
2017. jan. 15. 21:40
19/24 anonim válasza:
Most tényleg ilyen hülyeség miatt vitatkoztok? Nem mindegy, hogy megy vagy marad? A régi PLUS-t átvette a spar, meg sem közelíti azt a színvonalat amit annak idején a PLUS nyújtott az alkalmazottaknak. Ha elmegy a teszkó,kicsi az esély,hogy jobb cég jön helyette,de igen,akkor is a magyar boltvezetők (ebben az esetben szándékosan írtam kis m betűvel,elnézést) tönkreteszik a hangulatot. A 6 órás bejelentésükkel,a be nem írt de ledolgozott órákkal, az ellopott kajaidővel, és még lehetne sorolni. Kérdező, kösd fel a gatyát, mert a kereskedelem nem az,aminek vevőként látszik.De azért sok sikert!
2017. jan. 16. 20:51
20/24 anonim válasza:
A német boltok (LIDL, Aldi) sokkal jobb a többi olyan közepes. Itt olvashatsz dolgozói véleményeket: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!