Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Titkarno lehetek erettsegivel...

Titkarno lehetek erettsegivel vagy muszaj a szakam? Mennyit lehet vele keresni?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindket kérdésed az adott munkahelytől függ. Valahol elég az érettségi valahol nem. Nekem van titkárnő barátom 120 nettó és ez egész általános néha esetleg picit több.
2016. dec. 9. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
11%

A legtöbb magas szintű titkárnő állás "házi ri..nc"-ot jelent. Behívnak, ha elég csinos vagy maradsz, aztán rád mozdul az igazgató úr. Persze van kivétel, ezen helyeken csicska vagy. Mindent te intézel, hozol, tárgyalsz. Ide ész kell, diploma.

Az alja titkárnő telefonál. Ehhez se kell agy, csak mosoly és mell.

A közepes szint aki feladatot lát el, érettségivel simán vállalható.

Jelentkezz, ha kellesz nekik, úgyis behívnak!

2016. dec. 10. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit értesz titkárnői munka alatt ?

Az elmúlt 20 évben a vállalatok működése annyira átalakult, hogy klasszikus felveszem a telefont megfőzöm a kávét elküldök egy levelet típusú titkárnő már kihalt mint a mamutok.

Amire ma szükség van, az a vezetői asszisztens, aki szervezi a vezetőség napi működését. Ez a munka a vállalat méretétől függően jelentősen eltérő lehet. A kereset és az elvárt végzettség is a feladatoktól függ.

2016. dec. 10. 22:47
 4/6 anonim válasza:
Láttam én már miniszter titkárnőjét gépelni: 10 ujjal! Ja! Kilenccel kereste, a 10.-kel leütötte! Leadta az RTL!
2016. dec. 12. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Kisanyám! Azzal a „helyesírási” készséggel, amivel TE rendelkezel, inkább tartózkodj attól, hogy titkárnőnek menj! Én inkább az INSZEMINÁTOR foglalkozást javallanám számodra… Ahhoz nem elengedhetetlenül szükséges a HIBÁTLAN helyesírás! (Ellentétben az inszeminátor-ral…)
2016. dec. 18. 04:54
 6/6 anonim válasza:
Szerintem előny ha valami hangszerben jártas vagy gondolok itt:furulya,oboa.
2016. dec. 29. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!