Még néhány év és a könyvelőket is robotok fogják helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Végülis egyszerű betanított munka.2016. dec. 8. 19:24
1/8 anonim válasza:
akkor te még nem láttál normális könyvelőt, ha azt hiszed, hogy az csak sima betanított munka!
2/8 anonim válasza:
egy robotot nem tudod megkérni, hogy ügyesen csinálja a könyvelést a cégednél mert kell az extra plusz... :D sose lesz ilyen. :D
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a robotok kevesebbet hibáznának mint az emberek és nem is sikkasztanának.
2016. dec. 8. 19:52
4/8 anonim válasza:
de néha a cég vezető kéri a sunyiskodást én erre utaltam.
5/8 anonim válasza:
Simán képen törölnélek.
Nem a könyvelő sikkaszt, hanem a debil ügyvezetők, akiknek hiába mondom, hogy az asszony műcsöcse nem a vállalkozás érdekében felmerült költség...
És megnézem, mikor dönti el a robot, hogy egy adott csapágy áru, anyag, esetlen termelő vagy nem termelő berendezéshez szükséges...
6/8 anonim válasza:
A legtöbb munka betanított munka és nagy részét lehet automatizálni, a könyvelést is. A közeljövőben nyilván nem fog megvalósulni, főleg az ilyen kisebb vállakozások miatt akiknél abszolút nem adott ehhez a technikai háttér. Nem hülye kérdés, bár kicsit az jön le csak simán semmibe nézni a kérdező a szakmát.
7/8 anonim válasza:
Nem tudod automatizálni a könyvelést, aki ezt állítja, gőze nincs a szakmáról. NEkem vannak számláim, amit négy-öt különböző tétellel könyvelek le. MEgnézem, mikor dönti el helyettem a gép, hogy ez most beruházás vagy karbantartás...
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem el tudja donteni a gep. Vegulis a konyvelonek nem kell dontenie semmirol, csak megadott szabalyok szerint lekonyvelni a dolgokat.
2016. dec. 9. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!