Miért fizet ennyire alul az újságkihordás/szórólapozó munka?
Mert nincs értéke (hiába fárasztó munka kihordani), az internet korában inkább céltudatosan felmegyek az adott cég honlapjára, ha épp érdekel valami, vagy feliratkozom a hírlevelükre/Facebook oldalukra, hogy tájékozódjak az aktuális ajánlatokról.
A szórólapokat max. a WC-n lapozgatom át, ha nagyon unatkozom, de a többsége olvasatlanul megy a kukába, szóval még környezetszennyező is (ellentétben a felsorolt elektronikus alternatívákkal).
Sajnos nem diákként vagyok.:/
Az is kiakasztó hogy amit decemberbe keresünk pénz azt január 20-25.-én adják oda, konkrétn 55 napot várunk a fizura.
Így hogy leírjátok, megértelek titeket is, mielőtt nem csináltam ezt én is max átlapoztam dohányzás közben, legtöbbször kidobtam.
Még azt kérdezném hogy ezzel a főnökeim mennyit nyernek? Gondolom ők nem 1ft-at kapnak...
1 ft? :O
Én is szorólapoztam 10 éve. Asszem akkoriban is 1 ft körül volt már az összeg amit kaptam, de hogy még 2016ban is ennyi legyen? :O
Másik vicc az hogy jobban jártam ha panelokat csináltam mint kertes házakat. Ha siettem akkor 1000 ft/órára is kijöttem csak az a bibi hogy 1 héten csak néhány órát tudtam csak mert nem volt több szórólap, kivétel ünnepek előtti időszak.
2 panelban ugy kellett odavinnem a szórólapot hogy csak egy kijelölt asztalra tegyem le ne tömködjem teli a postaládákat. Na itt lehetett látni hogy kb 20 darabot ha elvettek a 100ból.
Én vidéki vagyok amúgy és örülök ha jön ilyen szórólap, csak mifelénk persze nincs annyi mint a városokban
Na eszembe jutottak a régi árak
1 ft panelháznál
1,5ft kertes háznál
de ez kb 2006ban volt még iskolás voltam,de nem szövetkezett által mentem, tehát feketén.
Amúgy most olvastam ugye az előző hozzászólásokat megrökönyödve láttam milyen árakat fizetek anno a diákoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!