Szerintetek meddig fogják tűrni a szüleim, hogy csak itthon ülök? 22F
Idén júniusban végeztem az egyetemen (BSc), de azóta se találtam semmi munkát, igaz nem is nagyon keresek, mert a szakmámban nincs lehetőség, betanított munkásnak vagy közmunkásnak meg nincs kedvem elmenni. Most ott tartok, hogy vagy megyek tovább MSc-re jövőre vagy elkezdek egy másik BSc-t, ami piacképesebb. Viszont erre tőkém nincs, hogy még 2-3 évig finanszírozzam, szüleim pedig már nem fogják. Szóval most csak így itthon ülök lassan fél éve, nem nagyon csinálok semmit, dolgozni nincs kedvem csak irodai melót, napi 8 órában, itt helyben. A továbbtanulással pedig úgy vagyok, hogy jó lenne, de már attól is elment a kedvem teljesen.
Szóval szerintetek mikor döntenek úgy, hogy elegük volt belőlem és mehetek a hajléktalanszállóra? Addig még kiélvezek minden percet, amíg itthon lébecolhatok, aztán lesz ami lesz, lehet felakasztom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!