Mit gondolsz a sportfogadásról (tippmix), mint pénzszerzési lehetőség?
Sikerült huzamosabb ideig pluszban maradnod valamilyen taltika alkalmazásával?
Eddigi legnagyobb nyereséged/veszteséged?
Hiszed, hogy ha fél évig ebből kéne megélnsd, Ft 100,000 -os tőkével, sikerülne? Ha igen, hogy látnál hozzá?
Várom a válaszodat!
8#, tapasztalatokra és egyedi, értékes véleményekre voltam kíváncsi, nem közhelyes sztereotípiákra, de köszönöm! Nem áll szándékomban megbántani, de ilyen megjegyzésekkel, hogy nrm gömbölyű a labda, sajnos nem tudsz érdemben hozzászólni a témához.
Válaszaitokat köszönöm! :-)
Akkor átfogalmazom a véleményemet, hogy mentes legyen a közhelyektől.
A sportfogadásban szerintem mindig van valamekkora mértékű bizonytalanság, mivel egy-egy mérkőzés eredményét annyi minden befolyásolja, hogy azt már nem lehet teljes valószínűséggel megjósolni.
A Szerencsejáték Zrt. pedig egy sokmilliárdos üzlet. Ott biztos vagyok benne, hogy olyan kockázatelemzési módszereket alkalmaznak a szorzószámok megállapítására, illetve olyan szakembergárda végzi el az elemzéseket és előrejelzéseket, amelyekkel szemben szerintem a fogadóknak hosszú távon nincs esélye nyereségesnek lenni.
Tudjátok, ez olyan, mint a roulette. Az esélyek mérlege mindig egy kicsit a kaszinó felé dől, lévén, hogy ők is úgy állítják be a nyerési esélyeket és szorzókat, hogy hosszútávon ők jöjjenek ki belőle nyereségesen.
(Aki foglalkozott már valószínűségszámítással, az tudja, hogy a roulette esetében a zöld nulla az, ami a profitot hozza a játékteremnek!)
Ez így van, ahogy a 14es írja. Nem véletlen szerencsejáték a neve, nekem úszott már el meccs annak ellenére, hogy egyértelműen az a csapat uralta a meccset, akire fogadtam, tehát végül is nem hibáztam, helyesek voltak a számításaim/megérzéseim.
Konkrétan a hazai csapatnak 80%-os labdabirtoklása volt, 20-30 körüli kapuralövési kísérlete, legalább 3 kapufája és 2 kihagyott tizenegyese. Na ezt hívják szerencsétlenségnek. Hányszor és hányszor van olyan, hogy a megfogadott csapat sorra hagyja ki a jobbnál jobb helyzeteit, míg az ellenfél egy lövésből rögtön betalál (mert pl. megpattan és becsapja a kapust). Szóval ilyenekre hagyatkozni nem lehet...hogy majd úgyis elhibázza a helyzeteit a hazai csapat, a másik meg belövi az egyetlent. Mert ha erre kalkulál az ember, óhatatlanul is bemegy majd minden pont akkor.
Szóval sportfogadásnál csak arra tudsz kalkulálni, hogy melyik csapat fog jobban játszani, melyiknek lesz több helyzete, nagyobb mezőnyfölénye stb. Az összes többi a szerencsefaktoron múlik, mert mint írták a labda kerek és ez az igazság.
Elkepeszto hulyesegeket irt az egyik kommentelo. Nem veszteseges biztosan a sportfogadas. Ami biztos, hogy a fogadoiroda minden meccsen nyer. Ha megrakod az osszes kimenetelt egy merkozesen, akkor a jobb fogadoirodaknal (Pinnacle) a penzed ~97%-at kapod vissza, a viccmixen szerintem olyan 85-90% lehet. Emiatt nyernek az irodak, nem amiatt, mert mindenki veszit.
Tul lehet jarni a bookiek eszen. Nekem mar nagyjabol 1000 meccse sikerul. 2 honap alatt ez a rendszer megnegyszerezte a bankrollom anelkul, hogy barmely meccsre 1%-nal tobbet raktam volna. Akinek 1000 meccs nem eleg hosszutav, az nem ert ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!