Mennyit költesz havonta élelmiszerre?
#9: Szerintem túlzás azt mondani, hogy én főzök magamra. :D Rántottát vagy bundás kenyeret elkészíteni nem nagy tudomány, annak idején 5-10 perc alatt tanultam meg, időben is hasonló.
Egy tasak rizst megfőzni vagy gyorsfagyasztott csirkemellfilét kisütni sem nagy kunszt, leírás alapján csináltam már elsőre is.
Általában zöldségekből csinálok magamnak enni. Spenót, cékla, karfiol, padlizsán stb. Csirkét szoktam venni ritkán halat. Tojást is eszek. Most télen pedig rengeteg narancsot facsarok ki igy megvan a gazdag C vitamin ellátásom:)
Én nem Magyarországon élek, Dél-Europában ahol ezek a termékek olcsóbbak mert helyben termelik őket. Igy sokkal több pénzem marad meg más dolgokra. Édességeket nagyon ritkán szoktam és a péksütit is kerülöm ahogy az üditőket is.
Konkrét összeget nem tudok írni de 100-150 eurónál biztosan nem több havonta. Több napra fozok igy evvel is spórolok (egyedül vagyok).
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!