Niceszisz kérdése:
Nő elmehet autòszerelőnek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 10:00
1/8 anonim válasza:
Elvileg igen, de nem igazán valószínü, hogy bárki is velveszi tanulónak, márcsak azért is, mert aránylag nagy fizikai erö is kell hozzá, emellett nem sok ember bízná az autóját egy nöre (MO-on sokkal erösebb a lenézés a nökkel szemben müszaki téren, mint sok helyen)
2/8 anonim válasza:
ha megfelel a tanfolyam alkalmassági feltételeinek, akkor mehet.
#1 nehéz munka? mondj már 1 nehéz elemet amit kézzel emelgetnek az autószerelők? mindenhova csörlős, hidraulikus megoldást alkalmaznak! Max kamionszerelésnél fordulhatnak elő a kereke, de ott meg nem 1 ember dolgozik és emelgeti azokat!
3/8 veterán vas válasza:
Korábbi munkahelyemen volt egy év, amikor 4 tanulólány nálunk töltötték a gyakorlati időszakot. Igaz, nem autószerelők voltak, hanem g.j.villamossági műszerészek. Levizsgáztak, de tudomásom szerint senki sem maradt a szakmában. A következő évfolyamon már csak fiúk voltak.
4/8 anonim válasza:
Miért ne mehetne? Férfi is lehet műkörmös. Láttam már női szerelőt nincs azzal semmi gond. 45F
5/8 anonim válasza:
én vinném hozzád az autómat, legalább nem olyan szerelő lennél, aki hülyének néz és a fejem fölött a barátomnak magyarázza el, mi a helyzet
6/8 anonim válasza:
Én csak a női szereTőket preferálom.
7/8 anonim válasza:
A fiam autószerelőnek tanul, egy lány osztálytársa van, de nagyon nyitott az iskola, minden szakra várják a lányokat is, és ma már nem nehéz fizikai munka.
8/8 anonim válasza:
Feleségem autóvillamosságis, én autószerelő. Van egy műhelyünk, ha nincs villamossági munka, akkor ő is szereli az autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!