Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen órabért reális elkérni...

Milyen órabért reális elkérni egy egyetemi programozási beadandó elkészítéséért?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy mások mennyiért csinálják, nem nagyon volt még szükségem ilyen "segítségre".
2016. dec. 2. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Grafika beadandó (Miskolci egyetem)

Ha félév elején szólsz akkor 10-20 000 Ft (jegytől, elképzeléstől függ).

November 15 körül volt egy ajánlat hogy 40 000 Ft- is fizetne nekem ha jövőhétre megcsinálnám, De sajnos nem volt időm, zh-ra kellet tanulnom.

2016. dec. 2. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
De vannak kis beadandók is, van olyan amit egy sörért :D
2016. dec. 2. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
ha jó csaj az illető (nem tudom programozási szakon mennyi jó csaj van), akkor természetben is fizethet :D
2016. dec. 2. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
5 éve, amikor én tanultam a BME-n, 3-4 ezres órabérben volt a korrepetálás, 16-20 körül egy kisebb (kb. egy napos) beadandó.
2016. dec. 2. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#1: Még mindig Juhász viszi a grafikát?:D

Egyetemi pályafutásom során az volt az egyetlen beadandó amit nem én csináltam. Nekem pár éve 9000-ért csinálták. Azt nem tudom hány munkaóra van benne.

2016. dec. 3. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen :D

Konzultálni fölösleges hozzá járni, nem ért az openglhez.

Feladatfüggő hogy menyi munka van vele.

Van olyan amikor rég régi munkám föl tudom használni. ~2 óra alatt kicseréltem a textúrákat, objektumokat, pár dolgot átrendeztem, játszottam kicsit a fényekkel, és kész is.

Mikor először csináltam a sajátomat, tanulással,próbálgatással együtt szerintem több mint 100 órát töltöttem vele.

2016. dec. 3. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Húha azért nekem Szegeden az ismerettségi körömben nincsenek ilyenek nagy számok.

Példák amiket hallottam mostanában:

C++ minimális (kb 150sor tényleg csak alap feltételek voltak szerintem max 1 óra összedobni) 2000ft-ért csinálta darabját.

Tavaly java-ban hosszabb terjedelműt 5000ért csinálták, ami arányaiban megéri mert azzal azért szöszmötölős volt. Igazából ezek nem igényeltek sok tudást, csak egyedire kellett őket csinálni.

Magánóra/korrepetálás én 500-1500 közöttiktől hallottam, a legalját bsc-s vállalta, az 1500ast meg msc/phd-s :D

2016. dec. 5. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Miskolcon is vannak hasonlók, szintén njava tech beadabdo 3 osztály osztályonként kb 150 sor, ismerősnek 4000 ft-ért csinálják.

A grafika árak azért szálltak el mert a tanár semmit nem tanít. Órák 3/4 része ábrázoló geometria. A maradékon meg java opengl metódusok fejléceit nézik át.

2016. dec. 5. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
A végét rosszul írtam C metódusok fejléce
2016. dec. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!