Milyen órabért reális elkérni egy egyetemi programozási beadandó elkészítéséért?
Grafika beadandó (Miskolci egyetem)
Ha félév elején szólsz akkor 10-20 000 Ft (jegytől, elképzeléstől függ).
November 15 körül volt egy ajánlat hogy 40 000 Ft- is fizetne nekem ha jövőhétre megcsinálnám, De sajnos nem volt időm, zh-ra kellet tanulnom.
#1: Még mindig Juhász viszi a grafikát?:D
Egyetemi pályafutásom során az volt az egyetlen beadandó amit nem én csináltam. Nekem pár éve 9000-ért csinálták. Azt nem tudom hány munkaóra van benne.
Igen :D
Konzultálni fölösleges hozzá járni, nem ért az openglhez.
Feladatfüggő hogy menyi munka van vele.
Van olyan amikor rég régi munkám föl tudom használni. ~2 óra alatt kicseréltem a textúrákat, objektumokat, pár dolgot átrendeztem, játszottam kicsit a fényekkel, és kész is.
Mikor először csináltam a sajátomat, tanulással,próbálgatással együtt szerintem több mint 100 órát töltöttem vele.
Húha azért nekem Szegeden az ismerettségi körömben nincsenek ilyenek nagy számok.
Példák amiket hallottam mostanában:
C++ minimális (kb 150sor tényleg csak alap feltételek voltak szerintem max 1 óra összedobni) 2000ft-ért csinálta darabját.
Tavaly java-ban hosszabb terjedelműt 5000ért csinálták, ami arányaiban megéri mert azzal azért szöszmötölős volt. Igazából ezek nem igényeltek sok tudást, csak egyedire kellett őket csinálni.
Magánóra/korrepetálás én 500-1500 közöttiktől hallottam, a legalját bsc-s vállalta, az 1500ast meg msc/phd-s :D
Miskolcon is vannak hasonlók, szintén njava tech beadabdo 3 osztály osztályonként kb 150 sor, ismerősnek 4000 ft-ért csinálják.
A grafika árak azért szálltak el mert a tanár semmit nem tanít. Órák 3/4 része ábrázoló geometria. A maradékon meg java opengl metódusok fejléceit nézik át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!