Közfoglalkoztatott dolgozhat 12 órában, vagy déltől este 8-9ig?
Figyelt kérdés
Vagy csak kötött 8 órás nappali (nem késő délutáni és esti) munkát végezhet?2016. dec. 2. 19:17
1/4 anonim válasza:
Ha kapsz érte szabadnapokat akkor igen.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. És ha 8 órás munkát végez, viszont nem reggel 8-tól 16óráig, hanem pl. déltől este 20 óráig az legális?!
2016. dec. 2. 19:36
3/4 anonim válasza:
Elvileg maximum 8 órában lehet foglalkoztatni,viszont szerintem az nincs meghatározva, hogy hánytól hány óráig. Gyakorlatilag akivel csak beszéltem erről, mindenhol kompromisszum alapján működött a dolog, a túlórát lecsúsztathatták később. Ez persze a jelenléti íven nem jelent meg, azt 8 órásan vezetik. Nálunk volt 7-15ig, 8-16ig, és 9-17ig dolgozó közfoglalkoztatott is. De pár éve én is dolgoztam így, én spec. 10-18ig dolgoztam.
4/4 anonim válasza:
Közmunkán vagyok én is, de tudtommal van rá lehetőség de csak rendkívüli esetben. Bár nálad +4 óra túlóra túlzás.
Az is igaz hogy gyakoribb a a lecsúsztatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!