Van itt olyan személy, aki szereti a munkáját és délelőtt már nem a munkaidő végét várja? Tehát nemcsak azért végzi (csinálja), mert "muszáj valamiből megélni", hanem szereti "élvezi" is amit csinál. (Többi lenn. )
Itt nem kifejezetten az anyagi megbecsülésre gondolok.
Inkább olyanok válasza érdekelne, akik fizetség nélkül is szívesen végeznék azt a munkát, ami örömet okoz nekik. (tudom mindenki pénzből él.)
Ha léteznek ilyen személyek és hajlandók is megosztani azt az infót, hogy mit csinálnak/dolgoznak, akkor annak örülnék és előre is köszönöm nekik!
Komoly, normális válaszok érdekelnének!
Igen, én.
Igaz most itthon vagyok a két éves kislányommal, de részben nagyon várom, hogy megint dolgozhassak.
Rendezvényszervező vagyok, nagyon szeretem a pörgést, a szervezést, az intézkedést, amikor sikerül mindent, mindennel összehangolni, minden és mindenki időben a helyén van és minden úgy zajlik le, ahogy elképzeltem.
És már azt is megtanultam, hogy a fennakadás van, akkor nem esek kétségbe, hanem azonnal intézem.
Szóval igen, én szeretem a munkámat. MIndezek ellenére, persze van olyan nap, amikor nekem sincs kedvem bemenni, de ez ritka
tervezomernok vagyok autoiparban, szeretem a munkam, de ingyen nem csinalnam, mert nem akarok ehenhalni :)
De szerencsere nem is kell, jol megfizetnek. Nyilvan ebben is van olyan ami kevesbe erdekes, de az elet nem permanens vidampark.
Szeretem, java programozó vagyok.
Közhely ugyan, de nekem a munkám tényleg egyben a hobbim is. Jól megfizetnek, de ha csak átlagbért kapnék érte, akkor is ugyanazt csinálnám.
Igen, teruleti kepviselo vagyok.
Valtozatos, uj hely, uj emberek. Egyedul dolgozom, nem liheg a fonok a nyakamban. Barmikor megihatok egy kavet, beszelgerhetek. Sot kell is!!
A lenyeg, hogy a nap vegere kesz legyem az aznapi teendő.
Nem fizetnek agyon, de szeretem csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!