Egyetemi diplomával felvesznek gyártósori betanított munkásnak?

Felvehetnek, de hátrányból indulsz az alacsonyabb végzettségűekkel szemben. Eleve tudják, hogy dobbantasz jobb állás esetén, így nehezebben vesznek fel.
Arra készülj fel, hogy a munkatársak lenéznek a diplomád miatt, napi szinten viccet űznek belőle, olyan feladatokat taksálnak rád, amit senki nem akar elvégezni. Dupla/tripla annyit kell teljesítened, ha valami gikszer van egyből rád fognak mutogatni. Sajnos tapasztalatból beszélek.
Teljesítmény előírás felett teljesítettem mindig, +1 órát ráhúztam minden nap (másik lehetőség a hidegben várom a buszt), a többletemet szétdobták egymás közt, olyan szinten, hogy 4-5 alkalommal volt olyan nap, hogy a szint felét "nem" hoztam, lopást is rám kenték, illetve próbálták...
Visszanéztük rendőrrel a kamerát és remekül látszott, hogy pakolják magukhoz az általam bevételezett cuccokat, illetve az elkészült árút.
Ennek ellenére kirúgtak, mivel véleményük szerint nem vagyok csapatjátékos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!