Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért mindig csak másoknak...

Miért mindig csak másoknak jön össze minden, velem kitol az élet?

Figyelt kérdés

Olvasgatom, hallom a sikersztorikat, valalki megírt egy appot, keresett 30 ezret, valaki csinált weboldalt, 3. hónap után 100.000-et keres, kapott álommunkát, ülőmunkát tapasztalat nélkül cégnél, távmunkában programozik, youtube csatornája van, vállalkozás, sorolhatnám.

Ambíciózusként mindig is a karrieremet próbáltam fejlesztgetni, tanultam, programozni, több weboldalt hoztam létre, majd amikor egyik sem vállt be, jött a youtube, meg a távmunka, alkalmi munkák, aztán fél éve állást keresek, de alapbérből úgy nettó 140 ből is alig lehet megélni úgyis, 18 vagyok, semmi sem jön össze, vállalkozáshoz sincs tőkém, a tudomány érdekel és a youtubeon a "szórakoztatás" fölkapott, így esélyem sincs, teljesen motivűlatlan vagyok és csak el akarok költözni itthonról, olvasom, valaki 18 évesen már rég elköltözött, de tényleg CSAK annak jár családi ház, fizetés, minden, aki szaporodik ész nélkül, családi ház, aki meg dolgozna, kreálna dolgokat (fotózással, szobrászattal, MINDENNEL próbálkoztam), az meg örüljön ha egy 8 nm es szobát kap, 5 lakótárssal, 3 műszakos munkaidővel, robotmunkával, akinek vannak gyerekei dolgoznia sem kell..:( Tényleg mindent próbáltam, a weboldalnak SEO, adománygyűjtés találmányokra indiegogo, kickstarter, napi több órákat próbálkoztam több éven keresztül, itt is rengeteget olvastam a kategóriában, vállalkozás, munka, stb, 3 találmányom is lenne, de úgyse küld senki, mert még a telefonszámot is meg kell adni és úgy van hogy ha nem osztod meg ő nem reklámozza tehát eséylt sem ad neki, pnzem meg nincs reklámozni.

Már olyanokra is gondoltam, hogy elmegyek ausztriába menekültnek de azt nem próbáltam ki, ki tudja...gyereket akartam örökbefogadni, és fölvenni utána a CSOK-ot.

Addig jutottam, olyan motiválatlan, depressziós lettem, hogy ma a google earthon böngésztem a határvonalakat, hogy hol van egy kis terület, amelyik semelyik országhoz sem tartozik, veszek egy sártrat és elvonulok remetének a fenébe. Ez hogy lehetne szerencse kérdése, ha ennyi mindennel próbálkoztam? Munka, blah, több hónapja böngészem az álláskereső oldalakat és EGY olyan sem volt, ami nappalos, fizethetsz egyedül egy albérletet, és kaját.

Elvesztegettem fiatalkorom legjobb éveit, amíg más délutánonként gamelt meg bulizott, én a netet böngésztem lehetőségek után.

2016. nov. 23. 23:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Ilyen tempoval a dilihazban kotsz ki, ismertem hasonlo embert.

Mit akarsz 18 evesen vallalkozast? Tojashej a seggeden. Inkabb foglalkozz az eppen relevans dolgokkal: 2 ev kell az erettsegiig? 18 vagy? Akkor valamit elegge elszurtal a suliban. Felejtsd el a youtubos baromsagot es inkabb tanulj, mert az erettsegi meg egy szakma manapsag mar az alap. Anelkul marad a gyari munka. Nem, nem kell mindenkinek orvosdoktornak lennie, de sajnos az a valosag, hogy manapsag minimalberbol tanulatlanul nem lehet megelni sajnos, pedig az lenne az emberseges, hogy az egyszeru munkasember is tudjon mit enni adni a gyerekenek a ho vegen es legalabb egy utat a Balatonra megengedhessen maganak, ha mar Balira nem juthat el.

Te ossze-vissza kapkodsz szerintem, vagy ha nem, es tenyleg sok idot es energiat fektettel bele ezekbe, de nem ment, akkor sanszos, hogy nem neked valok ezek a dolgok. Keress valami stabilabb karriert, mintsem a vallalkozast.

Dobnal amugy par youtube videot meg weboldalt, amit te csinaltal?

2016. nov. 24. 02:11
 12/31 anonim ***** válasza:

"de alapbérből úgy nettó 140 ből is alig lehet megélni úgyis, 18 vagyok..."

Nos, ha Te 18 éves vagy és szerinted 140 ezerből alig lehet megélni (gondolom a szülői házban laksz), akkor Te először is nem értesz a pénzhez és ez a legnagyobb probléma.

A másik probléma, hogy úgy tűnik, az ilyen "nem dolgozok, de mégis megélek" típusú dolgokból szerettél volna bevételt - csakhogy ezt rajtad kívül még sok százan próbálják - manapság csak úgy lehet ebből pénzt szerezni, ha ÉRDEKES, amit csinálsz.

A harmadik problémát pedig abban látom, hogy valóban, ahogy írta is valaki: másokban keresed a hibát, másokkal foglalkozol, csak azt látod, másoknak jobban megy. De ha elmész egy hajléktalan mellett, akkor tuti nem jut eszedbe: milyen jó, hogy nekem van lakásom!

Sátor? Tipikus fiatalos álmodozás, bocs, hogy ezt mondom... Tudod Te azt pl. hogy esőben milyen "remek" dolog egy beázott sátorban a vízben/sárban feküdni? Ha emellett még hideg is van - no, hát az meg maga a királyság!! :D

Ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal - vizsgáld meg, mi az, amit szeretsz csinálni, tanulj, képezd magad, legyél kitartó és akkor majd APRÁNKÉNT mindig jobb és jobb leszel...

2016. nov. 24. 11:44
 13/31 anonim ***** válasza:
37%
Tipikus magyar, aki mások sikerén akar meggazdagodni.De sajnos nem sikerült neki.
2016. nov. 24. 13:50
 14/31 anonim ***** válasza:
37%
Srácok, szerintem ez csak egy troll kérdés.:D Tele van ellentmondással és életszerűtlen dolgokkal.
2016. nov. 24. 14:31
 15/31 anonim ***** válasza:
60%

Ja ez a tipikus, egyéni vállalkozó akarok lenni, csak sosem volt semmi normális ötletem, sem rálátásom a dolgokra.

Tudod, végig kell járni a szamárlétrát. És folyamatosan képezni magad.

2016. nov. 24. 14:43
 16/31 A kérdező kommentje:
Akkor szaporodjatok, úgy is csak azok jutnak előre...aki normális lenne az rohadjon meg a 8nm es panelbörtöncellájában.
2016. nov. 24. 14:43
 17/31 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyetértek Balázzsal...
2016. nov. 24. 14:44
 18/31 anonim ***** válasza:
78%
Csak kibújt a szög a zsákból.:D
2016. nov. 24. 14:51
 19/31 A kérdező kommentje:

Igen, mert sokan normálisnak tartják azt hogy bármit csinálsz csak bérrabszolga lehetsz saját ház nélkül. Hiába tehetsz te akármit, ha vállalkozáshoz nincs tőkéd véged.

Úgysem nagy dolog vállalkozni, ahhoz mennyi ész kell h veszel egy 30 millás ingatlant azt földobot jófogásra és 1 órán belül kapsz 15 hívást hogy megadják a 100 hónap kauciót meg a félmillás bérleti díjat? :'( :.

2016. nov. 24. 15:10
 20/31 A kérdező kommentje:
Vagy tanuld át a fél életedet, menj el 5 képzésre, aztán vegyenek föl alig többért, kezdj karriert 30 évesen és ne legyen nyugdíjad.. modern ember .
2016. nov. 24. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!