Egészségügyben dolgozók! Mennyire volt nehéz elhelyezkedni a szakmátokkal, és milyen szakmátok van?
Ápoló
Bemész a legközelebbi kórházba, és ha van valami egészségügyi iskolád és vállalod a 12 órás műszakot, fel vagy véve. Csak ezeket a műszakokat végigcsinálni és főleg az éjszakákat már sokkal nehezebb dolog és károsítja az ember egészségét hosszú távon. Minden nap egy küzdelem, hogy kibírja az ember.
Apolo, elmentem kulfoldre. Folyekonyan beszelem az angolt, nem vagyok finnyas: mosdatok, pelenkazok, gennyes kifakadt tumort tisztitok csodaszepen. Imadnak a kollegaim, mert igy nem onekik kell csinalni, engem meg nem erdekel a szag, meg hogy undi, az erdekel, hogy a kliens jol erezze magat, kellemesen, ne pedig kenyelmetlenul. 😍😍😍
Igy angollal, meg hogy nem valogatok, kedves vagyok es gyorsan tanulok, ha halaleset kovetkezik is be 😔😔 1-2 het alatt van uj munkam.
Otthon nem csinalnam, mert nincs megfizetve, nincsenek eszkozok - en nem huzok gumikesztyu nelkul agynemut se. Wc-papir is akkor volt, ha az apolok hoztak. Volt hogy ket folyosonyi beteg, raadasul sokan agyhoz kotottek voltak rank bizva az apolora meg ram tanulora! Szornyu volt!!!
Minden tiszteletem annak, aki ezt otthon csinalja es nem jott meg ki, mert itt sima bentlakasos gondozokent 2 hetes valtasokban tobbet lehet keresni, mint otthon egy honap robottal, raadasul csak 1 max. 2 fore kell vigyazni. Szallas van, az osszes penzt heti £350 minumum (helytol fuggoen tobb is lehet) el tudod tenni, csak a repjegy jon le belole, amit neha 10000-bol megusztam anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!