Mi az, hogy a freemail-es emalcím nem elég hivatalos?! (Nem nagy dolog, de érdekel)
23 éves vagyok és most végzek majd pénzügy-számvitel szakon és mellette van még egy másik, nyelvi alapszakos diplomám. Bankban fogok elhelyezkedni, később pedig majd tőzsdével/befektetésekkel akarok foglalkozni, ahogy megyek előre a ranglétrán.
És már többen is mondták, hogy fura, hogy freemail-es végződésű emailcímem van. (Amit pl önéletrajzban is megadok)
De ki tudja még elmondani, hogy az email címe már kb 11-12 éves? Emlékszem hogy még általános iskola ötödikben csináltam az email címem és azóta ugyanaz van. (Semmi buta neve nincs, teljesen normális nevet adtam neki, ami felnőtt fejjel is vállalható)
Ráadásul van egy tippem, hogy később úgy is kapok céges email címet, ha elkezdek dolgozni valahol. Akkor miért van az, hogy ezen már jó pár ember lovagolt és szólt miatta az utóbbi időben?
Többen is mondták, hogy "Jaj, csinálj gmail-os email címet, mert az komolyabb" - De minek?
"De ki tudja még elmondani, hogy az email címe már kb 11-12 éves?"
De kit akarsz ezzel lenyűgözni egy álláskereséshez írt önéletrajzon? 15 éves tevéd nincs a teveclubon? Nekem van. Szerinted beleírom egy önéletrajzba?
"De ki tudja még elmondani, hogy az email címe már kb 11-12 éves?"
Az enyém 15 aztán annyi vagyok mint te :D Szerintem rohadt sokan tudják ezt elmondani és amúgy rohadtul semmi értelme nincs.
11:
Ennek már semmi köze az álláskereséshez. Nem minden ekörül forog és a kérdést én is csak részben a munka miatt tettem fel.
Van tevém, de az csak 11 éves, mert az előtte lévő meghalt úgy 2-3 év után. Most megyek először igaz "felnőtt" munkára (gyakorlati időre) egy helyre majd januártól, de már megmutattam pár embernek (felnőtteknek, bankos ismerősöknek is) az önéletrajzom.
12:
Ez így van.
---
Akkor megbeszéltük, hogy a 11-12 éves email cím nem érv. Most a maradék 90%-ára is reagálhattok a kérdésnek, ha eddig még nem tettétek meg. (Nem csekkoltam hogy igen-e vagy sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!