Mit mondjak erre az interjún?
Figyelt kérdés
Lassan 9 éve dolgozom egy cégnél. Interjúkon mindig megkérdezik, ilyen hosszú idő után miért akarok váltani. Azt mégsem mondhatom, hogy tele van a tököm az ottani szarrágással, idegbajjal, meg hogy gyomorgörccsel megyek be.2016. nov. 20. 10:39
1/8 anonim válasza:
Jó lenen tudni, hogy ottani takarítóból akarsz aktakukac lenni máshol vagy a szakmádon belül váltanál vagy mégis mi van...
2/8 A kérdező kommentje:
Pénzügyi adminisztrációban dolgozom, hasonló lenne az új is, mivel ehhez értek.
2016. nov. 20. 10:57
4/8 anonim válasza:
Akkor valami szokásos kamuszöveg, minthogy a mostani helyeden nincs lehetőség az előrelépésre és fejlődni sem tudsz, nem motiváló már a munkakörnyezet és szeretnél olyan helyen dolgozni, ahol mindezek adottak.
5/8 anonim válasza:
Már miért ne mondhatnád? Csak nyilván normálisan: Pl: a munkakörnyezet nagyon nem kielégítő, a vezető morál és hozzáállás nem egyezik az értékrendeddel.
6/8 A kérdező kommentje:
És ha firtatják a részleteket?
Hátha ebből azt szűrik le, hogy kritizálok mindent, pedig tényleg rugalmas vagyok és alkalmazkodom, ha kell, de ez már sok.
2016. nov. 20. 11:14
7/8 anonim válasza:
Túlreagálod nagyon. Minek mennének bele? Valamilyen szinten nyugodtan lehetsz őszitne, hogy nem voltak rugalmasak pl. Azért nem egy akkora csoda, hogy van szar munkahely is a világ, ahonnan el akar menni az ember.
8/8 anonim válasza:
Én 8 év után váltottam, tőlem is megkérdezték mindenhol.
Mindig azt mondtam, hogy szeretnék egy kicsit mást is kipróbálni új környezetben. Egyik helyen sem tűnt úgy, hogy ez rossz válasz lenne, 2 helyre fel is vettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!