Hol tudnék online diákmunkát találni?
Online munkák nagyon becsapósak tudnak lenni, diákmunka pedig nagyon kevés akad köztük.
Nézz szét, hátha valaki keres karbantartót a honlapjához.
Ne máááár...
"amihez értek az az informatika"
Az nagyon becsülendő, hogy segíteni szeretnél a szüleidnek, de értesz az informatikához és itt, az interneten a gyakoriról akarsz ONLINE MUNKÁT találni?
A kereső és a fantáziád nem működik? :-)
Mit jelent az hogy "amihez értek az az informatika"?
Egy Junior Java fejlesztői munkát meg tudsz csinálni?
1# szét néztem, de nem igazán találtam úgy semmit sajnos, ezért is kérdeztem rá itt, hogy valaki tud-e esetleg bármit is mondani.
2# nem munkát akarok itt találni, hanem infót arról hogy valaki tud-e bármit is mondani: volt-e már tapasztalata ilyennel kapcsolatban, bármi. mint már írtam, a keresőt már ki veséztem ahogy csak lehetett, de nem találtam semmit. a fantáziát pedig nem értem miért írtad, hogy nem működne, de mindegy..
3# ez alatt értettem a számítógép szét-össze szerelését, telepítését, konfigurálását (illesztőprogramok, BIOS), táblázat kezelés, C#, HTML+CSS+JS+MySQL, LUA, [......]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!