Ingatlanos mlm-ről mi a vélemény? Tapasztalat?
Alapjában véve viszolygok az mlm-es cégektől. Gyűlölnék másokra termékeket sózni, vagy hogy vadidegeneket azzal nyúzzak, hogy belépjenek.
Jelenleg álláskeresésben vagyok, és egy érdekes állásinterjún voltam. Ott elmondták, hogy ez a cég is mlm rendszeren alapul, és hogy az eladott ingatlanok után jár a fizetés (értelem szerűen, minél többet adsz el, annál többet kapsz). Következő szinten pedig már nekem kell majd munkatársakat találnom, akiknek az értékesítéséből kapok majd x jutalékot.
Ez vhogy új nekem (én is hirdetés alapján találtam ezt az álláslehetőséget).
Mi lehet benne a buktató?
Igazan nincs buktato.Annyi a dolog,hogy a cegnek te nem kerulsz semmibe,ha jo ugynok vagy akkor te is meg ok is keresnek.Az utobbi 1 evben nagyon gyenge az ingatlanpiac, nem lehet megelni belole.Ha benezel ezekbe az irodakba, lathatod hanyan ucsorognek az iroasztalok mogott es kuncsaft meg egy sincs.
Ebbol a munkabol nem lehet megelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!