Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdasági diplomával recepciós...

Gazdasági diplomával recepciósnak?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, fél éve munkanélküli, egy kisebb dunántúli településen lakom. Budapesten végeztem, közgazdász lennék, de eddig más területen dolgoztam ( voltam külkereskedelmis, és könyveltem is, na ez utóbbit ki nem állhattam). Budapestre nem szeretnék költözni, itt meg nem nagyon van lehetőség. Viszont lenne egy recepciós munka, keveset fizet, az igaz, de arra gondoltam, egy évig csinálom ezt, addig megtanulok az angol mellé németül, és ezzel már el tudok menni Ausztriába jó pénzért recepciósnak ( tudom, h az csak úgy jó pénz, ha kint keresem meg és itthon költöm el) szerintetek? Baráti körömben többen mondják, h inkább menjek vissza Budapestre, de az az igazság, h nem vagyok az a fajta ember, aki el tudná magát képzelni valami nagy multi 200. fogaskerekének.
2016. nov. 10. 20:40
 1/7 A kérdező kommentje:
elfelejtettem, h számvitel szakon végeztem, de a mérlegképest nem tettem le. Sajnos a tanulmányaim alatt rájöttem, h pályatévesztett vagyok, de azért a sulit anno befejeztem, h mégis meglegyen a diplomám.
2016. nov. 10. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Munkanélküliként ne is gondolkozz azon, hogy jelentkezz-e! Pénzből lehet pénzt csinálni! Tanulni is sok lóvé kell, vállald el az állást, legalább gyakorlod a nyelvet! Ha valami kisebb hely, akkor munka közben is lesz időd nyelvkönyveket olvasni!
2016. nov. 10. 20:55
 3/7 A kérdező kommentje:
az igazsághoz hozzátartozik, h tudom, h Bpn a nyelvtudásommal ( angol felső), és ezzel a végzettséggel simán találnék valami sscben azonnal munkát, és kicsit kétségeim vannak, h helyes döntés-e feladni az egészet.
2016. nov. 10. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Azok alapján amit leírtál vállald el!
2016. nov. 11. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Budapestre nem mennél,de ausztriába igen? Szerintem maradj otthon ha el.tudsz helyezkedni.

Az szégyelje magát aki nem dolgozik! Ne az aki kevesebb pénzért vagy a szakmája "alatt"!

2016. nov. 11. 13:39
 6/7 A kérdező kommentje:
A penz miatt mennek inkabb Ausztriaba+ amit irtam is, nem nekem valo egy multi, de legabbis a szakma, amit kitanultam, biztosan nem.
2016. nov. 11. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Angol felső es PSZ, irány Pest SSC! Onnan mehetsz recepciosnak, de recepciosbol sscre...
2016. dec. 15. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!