Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy közgazdász?

Mennyit keres egy közgazdász?

Figyelt kérdés

2016. nov. 7. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
0-9999999Ft
2016. nov. 7. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem létezik olyan szakma, hogy közgazdász. Ez egy hatalmas terület összefoglaló neve, amiben rengeteg terület van, közöttük jól fizetők és kevésbé jól fizetők.

És akkor még nem számoltam azzal, hogy ugyanaz az ember, ugyanazzal a munkával máshogy fog keresni BP-en, és máshogy Ózdon, máshogy egy multinál, és máshogy a Rózsika Bt-nél.

2016. nov. 7. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Én havi egymillió kettőre tippelek, bár én nem ismerek ilyet.
2016. nov. 7. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A hülye te vagy, ha ebből nem esett le a kérdés megválaszolhatatlansága...

Olyan sok elefánt van, hogy nem tudsz egy helyes választ adni arra a kérdés, hogy hány kg egy elefánt.

Ugyanilyen sokféle munkalehetőség van közgazdászoknak, tehát a mennyit keres egy közgazdász kérdésre sem tudsz egy helyes választ adni.

Ilyen egyszerű.

A "közgazdász" egy tág kategória, mindenkire ráillik, aki gazdasági végzettséget szerzett.

A gazdasági végzettségek között pedig sok van, és utána rengeteg különböző munkalehetőség: könyvelő, statisztikus, elemző, adótanácsadó, stb. de pl. a turizmus-vendéglátásban is van olyan kézpés, ami közgazdász végzettséget ad. Illetve olyanok is vannak, akik bár közgazdászként végeztek, de nem azzal foglalkoznak.

Így már kezd leesni valami?

2016. nov. 7. 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Ahj hagyj mar a hulyesegeddel koszi
2016. nov. 7. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát te tényleg hülye vagy, már bocs, kérdező...
2016. nov. 7. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Én közgazdászként végeztem, Hr területen dolgoztam egy multinál Sopron környékén (most gyerekkel vagyok itthon) Havi nettó 320 000-t hoztam haza. Ez függ a szakmai tapasztalattól, az adott régió illetve munkaadó adottságaitól! :)
2016. nov. 8. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm közgáz főiskola, angol- német nyelvtudás, 17 év munkatapasztalat: nettó 300 Bpen.
2016. nov. 8. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!