Miért rebegnek mindenhol az 500 ezres NETTÓ KEZDŐ! Fizetésről a programozók részéről a médiában és mindenhol, ha egy pályakezdő 0 tapasztalattal jó ha 200 nettót megkap?
A csapból is ez folyik, hogy a programozásé a világ, tizesével jönnek a cikkek, programozz, programozz, aztán ha valaki itt GYIKn rákérdez, mert mondjuk tud progrmaozni, akkor szembesítik az álszent hazugsággal, ami.:
"Ez csak marketing. Nincs szakember, bedobják, hogy jöjjenek, aztán kapsz havi 250-300 nettót aztán jónapot. Persze van, aki annyit keres, de nem ez az átlag.Mondjuk itt az oldalon a havi 800-900 ezer a nettó az átlag(persze azt is tudjuk, hogy ez mese).".
Miért tévesztik meg szándékosan az embereket? Tudjátok mekkorát csalódik az az ember, aki kitanul több nyelvet, stb. Mert a médiából azt hallja, ez tuti biznisz, aztán jönnek vele, hogy nesze Paraszt, Hozzád vágunk 200 nettót?
Undorító!
Ez is te vagy, mi?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Már ott is el lett magyarázva, hogy el vagy tévedve.
Kb. 2 éve kezdődött el az informatikusok hypeolása, akkor még lehetett 500 as nettó fizetésről is olvasni.
És a legjobban fizető szakmaként tartják számon. Az tény, hogy 250-300 nettóra jön ki 400 ezres bruttó, de akkor miért mondják, hogy abban van a jövő? Szerintem egy átlagosan fizető szakma, diplomával/szakmunkával is lehet annyit keresni.
Sehol nem volt nettó 500. Ez a csak a te fejedben létezik.
Nyugodtan sorolhatod a szakmákat, ahol br. 400-al lehet kezdeni, ami aztán pár év alatt erősen emelkedik.
Hülyeség, egy kezdő nem keres 500 nettót.
Inkább arról van szó hogy a fiatalok be vannak vadítva hogy tanuljanak informatikát mert akkor elkerülhetik az éhbéres munkákat.
Vedd észre hogy ez nem csak az infónál van így.
Boldog boldogtalan güzül egyetemeken, a legsötétebb figurák is hogy ne kelljen éhbérért dolgozniuk.
MInden második egyetemista ruházati eladónak való kb, vagy takarítónőnek.
"Igen. Meg a kőműves segédmunkás és az építészmérnök munkájának a végeredménye az épület..."
Ez nagyon jó és szemléletes összehasonlítás :D Bár én építőmérnököt mondtam volna, de tény, hogy nem mindenki lesz informatikus egy szakközepes OKJ-tól.
13: Bíró. Mérnök. Üzletember.
14: Ezt reklámozzák a legjobban, a média évek óta ettől lázong, hogy nincs informatikus, informatikus-analfabéták orszga, stb...pedig más munkaerőből is van hiány...
"16: Az a hasonlat kb. a programozó által írt játék és az azt tesztelő/játszó személy. Van kis különbség a 2 között, az egyik fizikai segédmunka, a másik diplomás szellemi."
Nem mondod??? :D Azért tartottam jó hasonlatnak, mert ennyire van egymástól távol az okj-s rendszergazda és a programozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!