Iqfactory-ról vélemények?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy hirdetésre, és ők voltak mögötte...olvastam róluk jót, rosszat is, sőt, még azt is, h nem teljesen legális itthon, amit csinálnak. Valaki dolgozott már náluk? Tapasztalat?2016. okt. 30. 16:48
2/6 anonim válasza:
A szolgáltatásuk színvonala szerintem kritikán aluli.
3/6 sellolany válasza:
Elmondanád, hogy miben volt a szolgáltatás színvonalon aluli? Köszi szépen!
4/6 Csibehuszar válasza:
Lehúztak az előleggel (70e ft), majd nem készült el a cucc határidőre. Persze a pénzem után futhatok, mivel egy teljesen "fedett" külföldi cégen keresztül megy.
Akinek kedves a pénze és az élete kerülje őket, mint az ebolás libériai gyereket!
5/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Egy másik céggel kapcsolatban nekem is negatív tapasztalatom van, lehúztak előleggel aztán eltűntek.... nem válaszoltak többé.. inkabb magánszeméllye próbáljátok meg:)
6/6 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett velük. Gimis szintű netről szedett anyagot kaptam határidőn túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!