Ezekről a cégekről (veszprémi Continental és Valeo, székesfehérvári Denso és tatabányai Sanmina) ki tud nekem tapasztalatot írni összeszerelő/operátor munkakört illetően?
Akkor 140-150-et kézhez kaptam + egészségügyi kártya + étkezési utalvány (15-20 ezer) + ingyenes beutazás.
Most állítólag 200-30 nettó simán megvan. Plusz a juttatások.
Az jól hangzik. Még a 150 nettó is. Nekem is ajánlották, de nem írtam meg a tesztjét meg nem tudtam biztosan, hogy milyen a munka. Olajos környezetet a tájékoztatójukban. Erről tudnál valamit mondani? Milyen nehéz a munka?
Korábbi operátori tapasztalattal gondolom nagyobb az esély egy ilyen helyre?
Attól függ, hogy milyen munkakörben vagy. Kell dolgozni, de én egész jól bírtam.
Szerintem igen.
Sanminában vagyok folyamatfejlesztő. Van hogy álják a szállást, nemtom kell e fizetni érte, de meg van szervezve az biztos. Az órabér azt hiszem mostmár 700-750 bruttó, de ez kb nem nő. Van termelési bónusz, 16k kafetéria, és buszjárat.
Full hoki melo, elvagy mint a befőtt, 4 szak van, 12 órában, 2-t mész, 2-t vagy otthon. A vezetéssel van a probléma, de az iszonyatosan. Alapozni nem lehet rá, főleg hogy operátori szinten nagyon kevés a fizetés. Persze ha vállalod a túlórákat akkor lehet jól keresni, de akkor alig vagy otthon.
Én senkinek nem ajánlom, csak ha mellette állást keres, arra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!