Tudtok ajanlani hasonlo kisbefektetoi lehetoseget, mint pl. a SkyWay?
(Elnezest az ekezet hiany miatt.)
A SkyWay-be mar befektettem, es nagyon megtetszett a lehetoseg, hogy kis osszeg befektetessel kesobb a cegtol osztalekot fogok kapni.
Konkretan tozsdezni nem szeretnek, es nem tudom, hogy hol tudnek olyan lehetoseget meg elkapni, mint a SkyWay.
Tudnatok ilyen cegeket ajanlani, akiktol lehet venni reszvenyt es a kesobbiekben osztalekot fognak fizetni?
Koszonom! :)
Elég gyenge próbálkozás a piramisba való embervadászathoz ""kedves"" kérdező!
A beígért 10m Ft-ra így repül rá az értékesítő:
“Az Ön által említett 10 millió forint mostani árfolyamon kb. 35 700 dollár.
Ha ebből vásárol egyösszegű csomagokat, nagyjából 11 630 650 db részvényhez juthat – ez függ a választott csomagoktól, én most csak az egyösszegű verziókat néztem meg, hogy legyen viszonyítási alapja.
A 11 630 650 db részvény tőzsdei bevezetéskori ára 11 630 650 dollár. A mostani dollár árfolyamon számolva is bő 3,2 milliárd forint. Ha csak éves 10% hozammal kalkulál csak, szerintem az sem lesz rossz 🙂”
Veszel Ft-ért részvényt és töredékáron hozzád vágják, a beszervezőid meg már eleve levettek 30%-ot a befizetésedre, majd a vásárlás után a Ft alapon vett részvényed varázsütésre dollárrá konvertálja magát 2 év alatt :)
Ha a cégben ekkora potenciál van, akkor miért adják oda mindenkinek a részvényeket? Ha 10 millió forintból 1-2 év alatt 3,2 milliárd forint lesz, akkor miért nem finanszírozza meg egyetlen befektetési alap, vagy bank sem? Miért bináris MLM rendszeren keresztül kell tőkét gyűjteni?
Jah értem, hogy ne a bankok gazdagodjanak, ezért a csodálatos évezred lehetőségének az összes profitját szétosztják a csöves belepök között. Kitermelve az elkövetkező idők felső 10 000-es gazdasági elitjét, pusztán jóindulatból és a jelenlegi milliárdosok számának növelése érdekében :)
A beszervező magyar hölgy reakciója:
"Kedves Ádám!
Lehetősége lett volna teljesen nyíltan, őszintén rákérdezni mindenre: részt vehetett volna Budapesten élő tájékoztatón, ahol feltehette volna a kérdéseit; részt vehetett volna webes tájékoztatókon; telefonon is beszélhetett, kérdezhetett volna, beszélhetett volna akár velem, akár a felső vezetők közül valakivel; rendelkezésére állt volna a lehetőség, hogy a magyar suporttal beszéljen skypeon vagy telefonon; részt vehetett volna személyesen is a berlini kiállításon is, ahová SZAKMAI meghívást kapott a cég (nem ők jelentkeztek kiállítónak, mint pl. a Siemens, és más nagy nevek…); csatlakozhatott volna a központi céges hírportálhoz, hogy visszamenőlegesen is tájékozódjon; rendelkezésére állt volna kismillió videó, cikk, írás, amit elolvashatott, megnézhetett volna, hogy elegendő információja legyen, és úgy alkothasson véleményt.
Igaz, ez másfél óránál kicsit többet vett volna igénybe…
Ehelyett ön “kémkedve”, hazugsággal (a nekem írt kamu levéllel) beszerzett NÉMI csekély információ morzsát, és abból megmondta a tutit…
A cikkében NAGYON SOK a csúsztatás. RENGETEG a hamis információ, amik a találgatásaiból erednek. És túlságosan sokszor szerepel a SZERINTEM.
Ilyen egy megalapozott, felelősségteljes pénzügyi szakembertől származó vélemény?
Hát nem tudom … Én biztosan nem bíznám magára a pénzügyeimet.
Ráadásul a megkérdezésem és engedélyem nélkül használt fel anyagot a weboldalamról – ezúton is kérem, mint ahogy már levélben is tettem, hogy azt vegye le."
Azért szégyennek érzem, hogy a gyakori oldal ilyen piramisos reklámokat enged és nem törli kapásból a kérdést feltevő értékesítő regisztrációját, IP bant az ilyen tolvajnak!
Másrészről meg kib. jót nevettem ezen a fanatikus lehetőségen, főként a kalkulátoruk nyerte el a tetszésemet. Igaz már nem 3000 dollárt ígérnek minden befektetett 1 dollárra éves nyereségként (2016 végén meg 1-re 3000-et), jelenleg már csak 30-at "sajnos", de erre legalább a poén kedvéért azt írják hogy 1 dollárból lesz 30 dolcsi, az pedig 1000% profit :)
"Dik jön ezzel a kalkulátorral muhihisisisisi xDD" + káromkodás, anyázás és sértegetés egy piramis szervezőtől nem is vártam el mást!
A személyeskedésen kívül még nem kaptam piramis szervezős bűnözőtől egyebet, az általatok leszólt nyomorék kalkulátor meg a ti ""befektetői cégetek"" hivatalos kalkulátora, erről ennyit :)
Ennek ellenére én továbbra is nyitott vagyok, tények, kimutatások, bármely engedély, eredmény megtekintésére. Másrészről a személyeskedést kerüljük, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!