Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Konyhai kisegítő milyen csinálni?

Konyhai kisegítő milyen csinálni?

Figyelt kérdés

Ma voltam 1 kisebb étteremben jelentkezni konyhai kisegítőnek és konkrétan mit csinál, milyen csinálni ? Nincs semmilyen gyakorlatom vagy szakmai tapasztalatom ezért kérdem. Nagyon pörögni kell ? Nehéz ?

Ételhordó konyhától csak másabb étteremben dolgozni kisegítőként, vagyis gondolom én.

Állítólag úgy lenne, hogy rajtam kívül van még egy idős nő és én a 6 napból 4-et mennék, ő meg 2-t. Ezen a héten lesz majd próbanap, hogy lássák mit tudok és kicsit félek azért.

Nettó 80-85 lenne a fizu.

21/F

2016. okt. 18. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mosogat, krumplit pucol, rásült olajat vakar. Szerintem mindazt, amit a szakács nem akar megcsinálni.
2016. okt. 18. 13:57
 2/6 anonim válasza:
100%
Szakács a szakmám, de nem folytatom, mert megutáltam. De még így is azt mondom, hogy ha mindenképp konyhára kell mennem, akkor bármi, csak ne kisegítő. Ha olyan az étterem, akkor bizony pörögni kell rendesen. És nem elég, hogy mosogatsz, ha kell, akkor feltörlöd a vizet, felitatod az olajat, zöldségeket mosol/pucolsz, fritut takarítod, ku.va nagy fazekakat mosogatsz(nem egy álommeló, nem könnyű kipucolni tökélyre), este a padlót mosod fel. És valószínűleg nem napi 8 óra lesz, hanem 12-14(legalábbis ahol én dolgoztam, ott ez volt). Ja, meg az áru elpakolása. De ha szerencséd van, akkor van ott egy idióta tanuló, aki szakács akar lenni, és jó eséllyel beállítják melléd. De ez is hely és -legfőképp- szakácsfüggő.
2016. okt. 18. 20:41
 3/6 anonim válasza:
100%
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy alkalomadtán egyszerre kellene mosogatnod es pucolnod.
2016. okt. 18. 20:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok
2016. okt. 21. 14:06
 5/6 anonim válasza:
100%
Én is szakács voltam, de megutáltam a szakmának minden részèt. A konyhai kisegítő kb rabszolga. Nagyon sokat kell dolgozniuk nagyon kevés pénzért.
2016. okt. 21. 17:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedden voltam bent es mondta a no hogy hivni fog szerdan, csüt vagy pénteken hogy mikor menjek probanapra hat ez nem tortent meg. Csorgessem meg szerintetek ?
2016. okt. 21. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!