Munkaügyi álltali támogatás esetén a fizetésem?
Figyelt kérdés
Van egy cég ami foglalkoztatna, most még járadékos vagyok a munkaügyin keresztül. Ha százötven ezer lenne a fizetésem a cégnél, viszont a cég megkérvényezi hátha lenne rám támogatás ami tudjuk, hogy egy fix összeg, ez hogy van? Mondjuk rám szán a munkaügy hatszáz ezret és ezt megmodnják, hogy ossza be a cég hat hónapra nekem fizunak vagy hogy? Hogy járok jobban? Ha kapok támogatást vagy ha nem? Mert úgyis foglalkoztatnak, csak megnézik ezt is hátha ilyen formán is lehetne, majd utána menne rendes foglalkoztatásba?2016. okt. 16. 14:31
1/2 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de a támogatást - ha van - akkor nem te, hanem a cég fogja kapni. Általában járulék, vagy adókedvezményt szoktak adni. Ez téged és a fizetésedet nem érint, pláne ha e nélkül is foglalkoztatnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Még aktuális persze. Én azt hittem, hogy a munkától is függ, hogy mennyit szán rá egy egy emberre úgymond a munkaügyi, mondjuk hatszáz ezret és azt tudom odaadják a munkáltatónak és úgy ossza a havi bért persze nem akárhogy ahogy ő gondolja, mert akkor ötvenezrével is beosztogathatná az meg úgy nem lenne korrekt. Oktatni is fogok a cégnél meg ügyeket intézni, és tényleg amúgy is foglalkoztatnának elvileg, csak ezt is mondta a főnöknő hogy kérdezzek rá. Meg ő mondta azt is, hogy addig ők sem küldhetnek így el ha megkapják a támogatást ha nem is felelnék meg. De persze meg akarok, a nő már első hét után mond majd véleményt azt mondta, hogy maradhatok e tovább. Úgyis két hét ezeknek az elbírálása, és még előtte kijön úgyis ha nem leszek megfelelő. Mondjuk egy hét alatt valamit eldönteni nem tudom hogy lehet, kell akárhol egy hónap legalább, hogy átlássak dolgokat addig csak bolyong az ember, de a cégek egyre türelmetlenebbek. Köszönöm a válaszod ha még van valami ami eszedbe jut megírhatod.. :)
2016. okt. 19. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!