Felmondtam a cégnél próbaidő alatt, nem utalták a fizetésemmel a túlórákat. Mit lehet tenni? (Részletek lent)
A kedves cég neve: Zara Magyarország Kft.
A szituáció a következő:
Ledolgoztam náluk egy teljes hónapot szeptemberben, aug. 25-én kezdtem náluk heti 25 órában, utána szeptembertől áttettek heti 20 órára, de végül az utolsó két hétben valamiért mégis 25-25 órát dolgoztam. (Lehet ebből is adódott a bonyodalom, hogy mivel csak 20 órában voltam már bejelentve, az a többlet túlórának számít...)
Szept. végén aláírtam a kilépőpapírokat. Tegnap utalták a fizetésemet, ami gyanúsan kevés volt, ezért felhívtam őket. Kiderült, hogy a ténylegesen ledolgozott 112 órából most csak 100-at fizettek ki, mert a többi túlóra. Hozzátette a nő, hogy nem tudja, hogy akkor most mi van, mert ők a túlórákat kéthavonta szokták nézni, de én közben meg kiléptem....
Nagyon naiv az a gondolatom, hogy kilépéskor a túlórákat is azonnal ki kellene fizetni a munkavállalónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!