Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 8 általános iskolai végzettség...

8 általános iskolai végzettséggel milyen esélyeim lennének az álláspiacon?

Figyelt kérdés

Abba szeretném hagyni a sulit, 11. osztályos vagyok, az új tantárgyak miatt biztos a bukás, nos én már amúgy idős vagyok ( 18 éves ) és fontolgatom ,hogy végleg befejezem ezt a nyűglődést, csak nem tudom, hogy mihez kezdjek.

Amit eddig fel tudok mutatni, 8 osztály és 1 éves B jogosítvány.

Ami megtetszett, Münchenbe csomag-futár, csak gyér a nyelvtudásom és amúgy is angolt tanulok, igaz csak makogok.

2016. okt. 6. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túl sokat akarsz. Pláne most, hogy Németország tele van félanalfabétákkal, az aljamunkákra nincs több esély, vagy rendesen képzett valaki, vagy meg se próbáljon kelet-európaiként Németországba jönni.
2016. okt. 6. 15:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Tényleg! Jó, hogy mondod, nem is jutott eszembe ez.

Nekem jó itthon is, szeretek itt élni, Németország csak azért jutott eszembe mert nagyon menő ha valaki ott dolgozik, akármit is.

2016. okt. 6. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem sok. Vegyél erőt magadon, és végezd el a sulit!
2016. okt. 6. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Érettségivel se lennének jó esélyeid, hát még 8 általánossal.. Tanulj! Legalább egy szakmát végezz el. Október van, nincs olyan hogy biztos bukás.
2016. okt. 6. 16:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem a kínálatot... nincs nagyon semmi, csak gyár.. oda meg soha. Megnéztem az ellenőrzőm, már 2 egyes, szóval marad a suli még legalább júliusig, ha nem jön össze akkor folytatom a keresgélést, és közben elmegyek valami tanfolyamra ami pár hónapos.
2016. okt. 6. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:

"Megnéztem a kínálatot... nincs nagyon semmi, csak gyár.. oda meg soha. "

Na látod, ezért kell tanulnod. Egyébként a válság idején sok gyár be is zárt, sokan veszítették el a munkahelyüket, és még a gyárba is protekció kellett.

2016. okt. 6. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Betanított munka minimálbérért. Mégis mit gondolsz, ha semmihez nem értesz és nyelvet sem beszélsz?
2016. okt. 6. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Ma szimpla érettségivel is csak gyári meg gyorséttermi munkát kap az ember nem hogy 8 általánosal...

"nincs nagyon semmi, csak gyár.. oda meg soha."

8 általánossal nem nagyon tudsz válogatni ezt felesd el az a baj hogy még túl fiatal vagy és nincs az álláskereséssel tapasztalatod.

Nyugateurópában is elvárják hogy társalgási szinten beszéld az ország anyanyelvét

2016. okt. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!