8 általános iskolai végzettséggel milyen esélyeim lennének az álláspiacon?
Abba szeretném hagyni a sulit, 11. osztályos vagyok, az új tantárgyak miatt biztos a bukás, nos én már amúgy idős vagyok ( 18 éves ) és fontolgatom ,hogy végleg befejezem ezt a nyűglődést, csak nem tudom, hogy mihez kezdjek.
Amit eddig fel tudok mutatni, 8 osztály és 1 éves B jogosítvány.
Ami megtetszett, Münchenbe csomag-futár, csak gyér a nyelvtudásom és amúgy is angolt tanulok, igaz csak makogok.
Tényleg! Jó, hogy mondod, nem is jutott eszembe ez.
Nekem jó itthon is, szeretek itt élni, Németország csak azért jutott eszembe mert nagyon menő ha valaki ott dolgozik, akármit is.
"Megnéztem a kínálatot... nincs nagyon semmi, csak gyár.. oda meg soha. "
Na látod, ezért kell tanulnod. Egyébként a válság idején sok gyár be is zárt, sokan veszítették el a munkahelyüket, és még a gyárba is protekció kellett.
Ma szimpla érettségivel is csak gyári meg gyorséttermi munkát kap az ember nem hogy 8 általánosal...
"nincs nagyon semmi, csak gyár.. oda meg soha."
8 általánossal nem nagyon tudsz válogatni ezt felesd el az a baj hogy még túl fiatal vagy és nincs az álláskereséssel tapasztalatod.
Nyugateurópában is elvárják hogy társalgási szinten beszéld az ország anyanyelvét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!