Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bejárónőként dolgoznék heti 4...

Bejárónőként dolgoznék heti 4 napon, napi 6 órában; kérhetek fizetésnek havi nettó 48. 000 Ft-ot, vagy az soknak/kevésnek tűnik ilyen munkakörben?

Figyelt kérdés

Mennyi lenne a reális összeg?

Köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 30. 18:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, rendesen utánajártam, már látom hogyan működik a dolog.
2016. szept. 30. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Az attól függ, milyen egyéb szlgáltatásokat nyújtasz.
2016. szept. 30. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem attól függ.
2016. szept. 30. 20:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Soha nem volt bejárónőm, de én úgy sejtem, hogy ez a havi 48 ennyi munkára baromi olcsó. Ha ez ennyibe kerülne, akkor szerintem sokkal több embernek lenne bejárónője.
2016. szept. 30. 23:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Viszont azért az 1.000 ft-os órabér is sok: 4 hétre 96 ezer ft jönne ki heti 4 nap 6 órás munkával.

Meg aztán nem mindegy, hogy ki a munkáltató és hol? Egy vidéki kisvárosban biztos nem lehet 1.000 ft-ot elkérni, Bp-en egy külföldi vagy magyar, de baromira jól kereső családtól talán igen.

Szerintem 7-800 ft környékén a reális - főképp, hogy ez Tiszta jövedelem, nem is kell adózni utána.

Kérdező, majd írd meg légyszi, mi lett a vége? :-)

2016. okt. 1. 06:55
 16/20 A kérdező kommentje:

Havi 70.000 Ft-ot ajánlottak, de ha beválok, emelnek rajta. Szerintem ez elég korrekt, szívesen elvállalnám.

És nem Budapesten, hanem vidéken van a munka.

2016. okt. 1. 15:11
 17/20 anonim ***** válasza:

"Szerintem 7-800 ft környékén a reális - főképp, hogy ez Tiszta jövedelem, nem is kell adózni utána. "

Hát őőő, lehet tőlem tudod meg, de adózni kéne utána, csak gondolom úgyse fog. Nem baj, TB majd off, meg nyugdíj nulla.

2016. okt. 1. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Havi 70 ezer ft az tényleg korrekt- picivel több, mint 700 ft (örülök, hogy nekem is sikerült jól belőnöm :-) )

Nem sikerült viszont rendesen fogalmaznom (15-ös vagyok):

a "nem kell adózni utána"-t úgy értettem, hogy ezt tisztán kézbe kapja - nem vonnak le belőle, nem jön le belőle még 30 % körüli mindenféle.

Azt pedig nem tudjuk, hogy a kérdező diák-e, stb.

De igen, kell utána adózni, csak nem tudjuk, hogy milyen jogviszonya van és mennyit fog...

2016. okt. 1. 15:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Valószínüleg semennyit, mert ezeknek a munkáknak ez a lényege.

Az én ismerősömnek, aki ezt csinálja, letiltása lenne, ezért nem is vállal semmiféle bejelentett munkát, hogy ne tudjanak tiltani belőle.

Amikor a megélhetésed a cél, akkor nem az lebeg a szemed előtt, hogy 20-30 év múlva lesz-e nyugdíjad, hanem hogy jövő hónapban 30 vagy 80 ezret kapsz-e kézbe.

Egyébként vidéken sem irreális az ennél magasabb összeg, mivel gazdagok ott is vannak, sokan kifejezetten utálják a szmogos, zajos városokat, ahol a frekventált környéken is alig van kert a házakhoz. Szóval lazán kifizetik a többet is, de már ez is több, mint 700 ft, és még emelni is fognak, szóval máris látjuk, hogy nem lehetetlen a több pénz. Szerintem teljesen korrekt, hogy alacsonyabb árral indulnak, aztán mutasson fel valamit az ember, hogy ennél többet kapjon. Ez bármilyen munkahelyen így van, egy alapot ajánlanak, aztán ha beváltál, akkor jöhet az emelés.

2016. okt. 1. 17:24
 20/20 anonim válasza:

Én egerbe járok már 24 éve igényes családokhoz és 1200ft az óra bérem

Miskolcon hírdettem mert ide fogok költözni, de min.1500 ft.ra gondoltam. Pesten 3000- 3500 ft óra bérek vannak igényes családoknál!! De ezért a bérért precíz munkát kell végezni! Aki nem hajlandó teljes bedobással csinálni, precízen..az ne is kezdjen bele

mert nem sokáig lesz munkája!

2020. jún. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!