Kairos planet fizet vossza pnezt ha nemnjon be a dolog?
Figyelt kérdés
Van egy 600 dollaros csomagom, ami alapobol nem rossz, csak lett egy munkam es nincs idom bele foglalkozni2016. szept. 30. 09:15
1/27 anonim válasza:
Mivan?
A kairosz egy piramisjáték. Épp mostanában döglődik, úgyhogy már sokáig nem fizet. Állítólag most még akadozva ugyan de fizetget. Már a végét járja.
2/27 anonim válasza:
Penzt vissza biztosan nem fogsz kapni.
3/27 anonim válasza:
Ints búcsút annak a 600 dollárnak:
4/27 anonim válasza:
Na kíváncsi vagyok előkerül-e most bármelyik kajrosz fanboy :D
5/27 anonim válasza:
Szerintem várd meg az öt hónapot,vedd ki a pénzedet amit beletettél és felejtsd el az egészet!
6/27 anonim válasza:
Szerintem meg agyald még jól aki beszervezett és verd ki belőle a pénzed. Egy feljelentést is megér biztos ami biztos. Ugyanis a pilóta játék szervezése itthon is illegális, bortonnel jutalmazzák
7/27 anonim válasza:
És a legrosszabb az egészben, hogy vannak akik még ezek után is képesek fizetni, mert pár szép szót hallanak a Kairos hihetetlenül nem kell semmit csinálnod és kapod a pénzt cégről...
8/27 hun_74 válasza:
Hát öcsém, azt könyveld el a hadiveszteség kategóriába... Örülj, hogy nem egy 800k-s csomagod volt, és remélhetőleg, nem rángattál bele senkit... Ajánlott irodalom Kairos.figyelő... Nem hiszem el, hogy az emberek a Xxl.században, úgy vágnak bele, egy több mint gyanús üzleti befektetésbe, (az én olvasatomban piramisjátékba) hogy mielőtt döntenek, annyit nem tudnak beírni a googliba, hogy kairos fórum... Azért ott vannak okos programozók, akik levezették, hogy a program nem működik, tehát befizetés, csak a pelépők pénzéből van... Plusz a kaúció nem gyanús, h először te fizetsz, h "használják" a gépedet???
9/27 anonim válasza:
Kénytelen leszel a gépedet bekapcsolni, különben bukod a pénzt. Öt hónapig rizikós, ha addig kitart a cég, ki tudod venni,amit beletettél, megúsztad, ha nem, elbuktad. A verés nem megoldás, megütheted a bokádat.Szerintem csak viccből írta a válaszoló.
10/27 anonim válasza:
Nem viccből írtam. Rád 8%-os pl egy nagyon alapos rádférne, mert egy gerinctelen kis patkány vagy.
De legalább mára beláttad, hogy már csak napjai vannak hátra a piramisjátékodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!