Egy OKJ képzés biztosíthat elhelyezkedési lehetőséget?
Figyelt kérdés
Egyetemi BSc diplomám nem túl keresett (finoman szólva), így OKJ képzéseket kezdtem el nézegetni.
Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző, gazdasági informatikus stb. ezek keresett szakmáknak tűnnek az álláshirdetések alapján. Megéri elvégezni ezeket?
2016. szept. 25. 19:57
1/8 A kérdező kommentje:
*pontosabban csak egyet, nem mindet:D
2016. szept. 25. 19:57
2/8 anonim válasza:
Én is logsiztikai ügyintézőt gondoltam ki magamnak mert az ELTE-BTK-tól egyelőre nem dobok egy hátast...engem is érdekel hogy van-e lehetőség okj-s szakmával elhelyezkedni. Elvileg a pénzügy számvitellel igen.
3/8 anonim válasza:
nekem csak okj-m van, most már bőven fél milla fölött van a havi jövedelmem :) Pü-szviteli ügyintéző, mképes (vállalkozói), IFRS, adótanácsadó... megy ez diploma nélkül is, ha komolyan veszi valaki.
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg tanulj meg angolul meg még egy nyelven tárgyalóképesen, és akkor piacképes lesz a diplomád. Ha diplomával nem tudtál elhelyezkedni, egy okj sem sokat fog dobni a helyzeten.
5/8 anonim válasza:
lepontozni nyilván könnyebb, mint utánam csinálni, ez tény.
6/8 A kérdező kommentje:
Angolul nyilván tudok elég jó szinten, egy nyelvvizsga kell a diplomához.
2016. szept. 26. 08:40
7/8 anonim válasza:
És mi tart vissza? Ha nem tudtál letenni egy középfokú nyelvvizsgát, az elég messze van a jótól. Telefonon kell recsegő vonalon megértetni magad külföldiekkel, a középfok ahhoz semmi.
8/8 A kérdező kommentje:
van nyelvvizsgám, anélkül nem lehetne diplomám
2016. szept. 26. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!