Érdemes határvadásznak jelentkezni?
Figyelt kérdés
A képzés 6 hónapos, első két hónapban nettó 150 ezer a fizetés, a képzés végeztével 220 ezer bruttó + egyebek. Na már most ha megváltozik a menekültek útvonala/ többi ország is átveszi a példánkat, akkor mit kezdhetek határvadászként? Írták, hogy teljes jogú rendőr lesz, aki megcsinálja a képzést, tehát ha megszűnik a határvadász munka, lehetek rendőr is? Vagy a NATO országokba könnyen szerezhetek menekültekhez kapcsolódó munkát?2016. szept. 23. 23:13
1/5 anonim válasza:
Kétlem, hogy egy 6 hónapos képzéstől teljes jogú lehetsz, már csak azért is mert a rendőri kiképzés több mint 6 hónap (2 vagy 4 év, most nem tudom pontosan) ráadásul 6 hónap alatt nem is lehet annyi ismeretet szerezni a szabályokról, törvényekről, vagy akármiről. 6 hónap alatt szerintem csak a fizikai részre mennek rá leginkább, esetleg a stratégiákra meg, hogy milyen helyzetben mit kell csinálni, mit szabad mit nem. Esetleg + pont ha rendőrnek jelentkezel, ha voltál határvadász, vagy lehet, hogy ezzel kiüthetsz tananyag részeket, ha már odajársz.
2/5 anonim válasza:
Nekem van ilyen haverom, aki 6 hónapos képzésen volt.Addig csak ilyen segéd rendőrök, de később van lehetőségük továbbképzésre. Ha azt megcsinálja, akkor lesz teljes jogú rendőr.
Ha megszűnik a migránsválság, valszeg felraknak Pestre. Azért azt tudd, hogy ha aláírod, akkor talán 2 évig csak úgy szerelhetsz le, hogy vissza kell fizetni a pénzt.
3/5 anonim válasza:
Bocs, szal nem a megkeresett pénzt, hanem a képzés költségét, ami vagy 400 ezer.Az Indexen van erről egy cikk.
4/5 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ha valakinek nincs perspektívája, akkor nem rossz dolog ez. Legalábbis jobb, mint egy gyárban 3 műszakban robotolni kevesebbért.
Ha megszűnik a migránsválság(lehet hamar, lehet soha..), akkor gondolom áthelyeznek rendőrnek, akkor meg ha ven eszed, könnyen továbbképezheted magad.
Ha meg véletlenül nem ajánlanak semmit, és leszerelnek, nem vesztettél semmit...
5/5 anonim válasza:
1-es, jelenleg is van 6 hónapos rendőrképzés, pár éve indult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!