Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ahol évente automatikusan jár...

Ahol évente automatikusan jár fizetésemelés, általában mennyit emelnek?

Figyelt kérdés

Most kezdtem egy új munkahelyen, mondták hogy itt évente automatikusan mindenki fizetésemelést kap, kérvényezni sem kell, és a következő emelésbe (ami márciusban lesz) már én is beleesnék.

Csak kíváncsiságból kérdezem, ilyenkor nagyjából mennyit szoktak emelni a cégek, hány %-ot? Milyen mértékű emelésre számíthatok? Nem kérdeztem rá mert ezen nem múlott semmi a döntésemben, a kezdő fizetésemmel is teljesen elégedett vagyok. :)) Szóval csak kíváncsiság.

Eddig egy munkahelyem volt, ott 4 évig semmit nem változott a fizetésem, szóval itt már mindenképp jól járok, ha 100 ft-ot emelnek is. :D

Egyébként egy IT területen működő multiról van szó (de nem a legnagyobbak közül, szerintem nem sokan ismerik a nevét).

Akinek jár évente automatikusan emelés, mennyivel szoktatok többet kapni havonta?

Köszi!

2016. szept. 21. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk pár %-ot szoktak, ilyen 2-3at. Szintén multi.
2016. szept. 21. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Infláció plusz pár százalék.
2016. szept. 21. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha multi és korrektek, akkor kb. az inflációt követi, ha van még mellette teljesítményértékelés is, akkor attól is függ. De amúgy ilyen 5% körülre saccolnám.
2016. szept. 21. 23:41
 4/4 A legböszmébb Feri ***** válasza:
Nyilván a teljesítményedtől és a cég éves teljesítményétől is függ, de jellemzően 2-5%. Ha valami kimagasló eredményt tudsz felmutatni, valamint a vállalat is jó évet zárt, elképzelhető 7-8% emelés is, de ez ritka, mint a fekete albínó.
2016. szept. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!