Mivel kereshetem a legtöbbet?
semmiért nettó 100?? Akkor miért is alkalmazzon téged a cég, ha semmit nem teszel a fizetésedért??
álomvilágban élsz!
"A kérdés az volt h mivel tudok munkával, akár kemény munkával megkeresni 150-et nettóba."
"Jelentkeztem sofőr munkákra... olyan 150-170-et kapnak nettóba."
Úgy érted, hogy a sofőrködés kemény munka, amiben keményen dolgozni kell, oda kell tenni magad? :D
Érdekes elmélet... Végeztél már kőműves mellett segédmunkát? Na az tényleg kemény. Aszfaltoztál már 40 fokban az utcán? Dolgoztál már multinál árufeltöltőként hűtőket, akkukat, karton üdítőket pakolva?
Fogadjunk, hogy a szüleiddel élsz, nem saját magad tartod el magadat...
Fogadjunk, hogy nem tudsz mondatot elemezni?
Nagy ugye???
A kérdés lényege az az, hogy milyen munkák vannak, amik ugyanannyit fizetnek mint a sofőrnek, ami jelen esetbe nettó 150-170e Ft között mozog. Mivel még nem találtam sofőr/futár állást, így érdekel milyen fajta állást tudnék betölteni, ahol ezt a fizetést megkapom.
Emellett csak megemlítettem, hogy kevés pénzért nem dolgozok sokat, még normális fizuért odarakom magam.
Amúgy diákként is dolgoztam raktárban és árufeltöltőként is, sejtem mi az a nehéz fizikai munka
"és vezetni nagyon szeretek. Jelentkeztem sofőr munkákra, csak a helyismeretem hiánya miatt nem vettek fel"
Ha az ember valamit nagyon szeretne, akkor azért tenni is kell, hogy megvalósuljon - nem röpül a sült galamb az ember szájába. Rajta, ha szeretsz vezetni, akkor kezdd el megismerni a helyet, járd be alaposan, amennyire csak lehet, s a legközelebbi alkalommal meglesz a hőn áhított állás.
Vagy menj el anyagbeszerzőnek egy céghez.
Kerdezo! Ezzel a mentalitassal ugy pofara fogsz esni az eletben hogy csak ugy nyekkensz!! Lehet lepontozni, de ez igy lesz!! ;)
Vegezd el a C-t, D-t, E-t, tanulj meg angolul, v nemetul es akkor jol fogsz keresni, sokkal tobbet is mint 150. Persze nem magyarban.. Ha nem, akkor mehetsz dolgozni ehberert egesz eletedben. Ez a ket veglet hogy tetszik?!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!