Ha az iskolai téli szünetre felvennének pl. a Tesco-ba diák munkára kb mennyit kereshetnék?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és szeretnék pénzt keresni legalább az iskolai téliszünetben. Mostan csak szeretnék egy tényleg csak kb. értéket kapni, hogy mégis mennyit kereshetnék?
Előre is Köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 15. 22:02
11/15 anonim válasza:
Sajnos nem sokat. A téli szünetben csak 7 munkanap lesz.
15 évesen dolgozhatsz tanszünetben szülői engedéllyel, de nem jellemző, hogy fel is vesznek. Ennyi időre biztos, hogy nem. Mire belejönnél már kereshetnének is másik diákot.
Vasárnap általában 50% plusz jár, de az idei téli szünetben mindkét vasárnap ünnepre esik. Tehát az is kiesik.
Hogy konkrétumot is mondjak én nettó 690 forintos órabérért dolgozom a Tescoban diákként.
12/15 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm.
2016. szept. 18. 22:17
13/15 A kérdező kommentje:
Hogy hogy csak 7 munkanap? Dec 24., 25., 26., ünnep utána jan. 1. ünnep. És kb. csak 13.-án kezdünk.
2016. szept. 18. 22:22
14/15 anonim válasza:
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak decemberben fog kiderülni, hogy milyen hosszú lesz a téli szünet.
2016. szept. 19. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!