Pár hónapja végeztem cukrászként . Milyen lehetőségeim vannak munkavállalóként?
Esetleg egy hostelben nem tudom... Érdemes lenne érdeklődnöd az ismerősi körödben, hogy keresnek-e albérlőt (ismerős ismerőse - megbízható).. Vagy ha gondolod csinálhatsz magadnak a facebook-on oldalt és süthetnél megrendelésre.. és a készíthetnél képeket, az így összegyűjtött pénzből kivehetnél egy kis lakást, vagy ilyesmi..
Sok szuper cukrászda van mindkét városban, talán Győr olcsóbb kicsit.. Nyílt(ak) új cukrászdák.. pl.:a Habcsók. Keress rá a facebook-on.
Addig is vállalj ha gondolod és spórolj az álmaidra :)
Győrben kérdezd végig az összes cukrászdát, hotelt, vendéglátó helyet, hogy van-e felvétel.
Nálunk is elég sok kisebb, nagyon kreatív cukrászda nyílt az elmúlt években (hasonló nagyságú város, mint Győr). Ilyen helyeken szerintem jól lehet tanulni is.
Azért ne legyenek túl nagy elvárásaid. Úgy ne állíts oda sehova, hogy "akár még híres is lehetnék". Vagy hogy a lakótársad segítsen neked elhelyezkedni is. Ezek nem túl szimpatikus megnyilvánulások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!