Mennyit keres a postánál egy csomagkézbesitő?
Figyelt kérdés
az MPL-es futárra gondolok, aki a transporterrel mászkál és viszi a csomagokat2016. szept. 7. 14:40
1/5 anonim válasza:
Próbaidő alatt (6 Hónap)125.000Br,utána 140-145.000Br+évi ~220.000 cafetéria+egyéb prémium(ösztönző)plusz vállalt feladatok után további pénz.+jatt napi pár ezer...
(tavalyi adatok,azóta növekedhettek)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
sajnos ez elég sovány, úgyhogy inkább kihagyom
2016. szept. 11. 18:23
3/5 anonim válasza:
Ha éppen ráérsz ettól még elmehetsz megnézni mit kamuznak a tájékoztatón(ha Bp.-i vagy akkor a Verseny utcába)hátha megtetszik,sokan megtették már hogy beléptek,elkezdték a betanulást majd 1-2nap/hét múlva leléptek(ezzel tisztában is van a posta)és nincs harag...addig is kocsikáztál és még fizetnek is érte+meglátod hogy működik a rendszer hátha jó lesz egyszer még valamire...:)
4/5 A kérdező kommentje:
szia
megkérdeztem. első 3 hónapban 135 brutto utána 150 brutto..
ami nekem most nagy vissza lépés lenne, és ezt most egyáltalán nem nagyképűségből mondom, csak hogy érzékeltessem a 150 brutto kb netto 100 ezer.
jelenleg netto 185-210 között kapok..
de nem szeretem azt a munkát, ezért is váltanék, de kb 100 ezer nettoban vissza lépve az nagyon érezhető lenne.
20-30 ezer még nem érdekelne...
2016. szept. 14. 13:58
5/5 anonim válasza:
Ezek szerint már csak 3 hónap a próbaidő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!