Pénzügyi-Számviteli Ügyintéző OKJ sokkal többet ér a munkaerőpiacon mint a "sima" Pénzügyi ügyintéző OKJ?
Figyelt kérdés
Csak a Számítógépes könyvelés nevű vizsgarészt kellene még teljesíteni, de nem tudom hogyan készüljek fel rá és hogy mikor és hol lesz, mert a volt iskolám nem szervez. Érdemes egyáltalán foglalkozni vele?2016. szept. 6. 23:48
2/4 anonim válasza:
Nem érdemes, sőt pénzügyi-számviteli főiskolával is nehéz normális állást találni.
3/4 A kérdező kommentje:
Most ez komoly? Nemrég még sokan azt írták, hogy ezek milyen jó szakmák. :S
2016. szept. 7. 08:58
4/4 anonim válasza:
Nem tudom kik írták, de vagy rossz indulatból vagy óriási nagy tájékozatlanságból írták. Nekem van ilyen okj-m és semmit sem ér, a 30 emberből akivel együtt végeztem 1 helyezkedett el egy könyvelő irodában, mint könyvelői adminisztrációs ügyintéző 6 órában, 60 ezer forintért, utána fél év után ő is otthagyta. A szakmában egyébként egyikünk se dolgozott azóta se, csak egy felesleges papír volt. De azért így is azt mondom, ha egy modul van hátra, azzal semmit nem vesztesz ha megcsinálod, illetve így hogy van egy kis rálátásod a pénzügyi-számviteli területre, illetve jól mennek az idegen nyelvek (2 legalább középszinten), akkor érdemes lenne az egyetemen is elgondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!