Valakinek bevált már bármilyen otthon végezhető munka?
C++ programozó vagyok.
Nagyon bevált!
persze, hogy működnek. de senki sem fog gyöngyöt adni neked meg átvenni.
ott a meska, vatera, stb.. készíts egy párat aztán tedd föl.
Köszönöm szépen a válaszaitokat és a sok tippet!
A műkörmözés nálam is szóba jött már, próbálgattam...hát annyira nem vagyok ügyes benne :D
Ezt a meskát nem is ismertem :O
Még a könyvelői dolog foglalkoztatott komolyabban...csak nem tudom mennyire lehet vele elhelyezkedni, mert sokan írják, hogy gyakorlat kell és ismerős. Persze, hova nem?! Sajnos...
Viszont mivel infós végzettségeim vannak, a programozás része a dolognak nagyon érdekel. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy miért nem tanulom a 3d nyomtatás-programozást? Azt egyébként tanítják valahol?
A CNC programozás még ami érdekel, de rohadt drága a tanfolyam, szal kétszer meg kell gondolnom, hogy belevágnék-e.
Hosszú távú terveim között szerepel az, hogy valamilyen programozással kapcsolatos szakmát tanuljak, de ez kb az 5 éves tervemben van benne :)
Aki írta, hogy a C++ programozás neki bejött...azt otthon csinálod? Egy cég alkalmaz vagy hogyan sikerült benne elhelyezkedned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!