Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valakinek bevált már bármilyen...

Valakinek bevált már bármilyen otthon végezhető munka?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy gyerek mellett sokan próbálkoznak otthoni munkával, de van itt olyan köztünk akinek be is vált? A legtöbb általában vagy átverés vagy piramis rendszerű dolog. Én is szívesen belefognék valami otthon végezhetőbe. Azelőtt voltak ezek a gyöngyfűzéses dolgok, meg kreatív dolgok, ilyeneket én is bevállalnék, de nem tudom, hogy létezik-e még ilyen vagy hogy egyáltalán igaz-e :)

2016. szept. 6. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

C++ programozó vagyok.

Nagyon bevált!

2016. szept. 7. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy működnek. de senki sem fog gyöngyöt adni neked meg átvenni.

ott a meska, vatera, stb.. készíts egy párat aztán tedd föl.

2016. szept. 7. 09:51
 13/14 One of a Kind válasza:
100%
#6, japán nyelv.
2016. szept. 7. 12:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat és a sok tippet!

A műkörmözés nálam is szóba jött már, próbálgattam...hát annyira nem vagyok ügyes benne :D

Ezt a meskát nem is ismertem :O

Még a könyvelői dolog foglalkoztatott komolyabban...csak nem tudom mennyire lehet vele elhelyezkedni, mert sokan írják, hogy gyakorlat kell és ismerős. Persze, hova nem?! Sajnos...

Viszont mivel infós végzettségeim vannak, a programozás része a dolognak nagyon érdekel. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy miért nem tanulom a 3d nyomtatás-programozást? Azt egyébként tanítják valahol?

A CNC programozás még ami érdekel, de rohadt drága a tanfolyam, szal kétszer meg kell gondolnom, hogy belevágnék-e.

Hosszú távú terveim között szerepel az, hogy valamilyen programozással kapcsolatos szakmát tanuljak, de ez kb az 5 éves tervemben van benne :)

Aki írta, hogy a C++ programozás neki bejött...azt otthon csinálod? Egy cég alkalmaz vagy hogyan sikerült benne elhelyezkedned?

2016. szept. 7. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!