Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Live erotikus munkát hogy...

Live erotikus munkát hogy érdemes elkezdeni fiúként?

Figyelt kérdés
Most voltam fent a bongacams-on. Egy nem túl jól kinéző fickó, meg egy 30 év körüli átlagos lány 109 tokent kapott egy együttlétért. 11 token ezer forintért lehet venni sms-ben. Amikor kiírták a 109 tokent, kb. 5 perc múlva összegyűlt, és neki kezdtek. Rossz minőségű 360p volt a videó, és mégis. Ilyet én is akarok. Gátlásos vagyok, de pénzért majdnem bármit megcsinálnék. Ha lenne egy barátnőm, aki benne lenne, csak úgy lenne érdemes elkezdeni? Vagy egyébként is?
2016. szept. 4. 19:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A tokeneknél azért számítsd bele, hogy a felét minimum elteszi az oldal üzemeltetője.

Szóló férfiként csak akkor érdemes belekezdened, ha a testi adottságaid tökéletesek, és számíts rá, hogy javarészt nem női nézőid lesznek. Párban már átlagos külsővel is jól lehet keresni, ha sokat vagytok adásban és bevállalósak vagytok.

Ha elkezdenétek komolyabb összegeket keresni, érdemes felkeresni egy könyvelőt adózás végett.

2016. szept. 4. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!