Te elmennél próbanapra?
Egy cégnél végigjutottam az összes interjúkörön, és próbanapra hívtak be (irodai meló).
Olvastam, hogy ez illegális, különösen, ha nem leszek bejelentve és erre a napra nem kapok fizut.
Ti elmennétek?
Igen, de csak ha fizetnek. Amúgy meg határozottan nem!!!!
Ismerek olyan boltot ahol egy státuszt már több mint egy éve próbanaposokkal töltetnek be, és mindig kint van a hirdetés.
Meg eleve a próbanapon a jelentkező a maximumot beleadja, hogy a jó oldalát mutassa, ....szóval ezzel is csak nyernek a tisztességtelen vállalkozók.
Hát nálam nem lesz szerződés, nem kapok fizut. És el nem tudom képzelni, hogy irodai melóban mi lehet a próba, uis elvileg adatvédelmi okok miatt nem is érhetek hozzá az ott dolgozók irataihoz stb.
Boltot, éttermet még jobban megértem, h ezzel nézik meg ki milyen készséges...
"Boltot, éttermet még jobban megértem, h ezzel nézik meg ki milyen készséges..."
De azt sem lehet ingyen. Kicsit kevesebbet lehet adni, de ingyen csak a balekok mennek.
Nincs olyan, hogy próbanap. Ingyenmunka van, amivel a hülyéket átverik.
Dolgozom én szívesen, miután rendbe tettük a dolog munkajogi részét.
Figy sokat nem veszithetsz, elmész, és meglátod mi a munka valójában, ha azt akarják, hogy dolgozz is, semmi akadálya!
Hozzák a szerződésed, vagy legalább a napi megbízásod aláírod és azonnal munkához látsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!