Kis vállalkozásnál 6 órában havi 65. 000 Forint reális?
Adminisztratív munkakör, havi 65, hat órában, egyéb juttatás semmi.
Szerintetek?
Írhatnál bővebben!
515 ft os órabér. Merre vagy?
Ez kb bruttó 97750 Ft. Néhány forinttal a garantált bérminimum fölött, ami 8 órára bruttó 129000 Ft lenne, 6 órára pedig 96750. Szerintem elég reális, hogy egy kisvállalkozás nem nagyon akar többet fizetni, mint ami a törvény szerint kötelező.
Megélni kevés, éhen halni sok. Ha nem vagy rászorulva a pénzre, ne vállald el, ha viszont az alternatívád a segély, vagy a közmunka, talán jobban jársz ezzel átmenetileg.
Nettó igen. Diplomám van. És már itt dolgozom egy ideje. Most tervezem, hogy beszélek a főnökömmel, lenne másik lehetőségem, viszont az nem irodai munka, de több pénzért.
Megmondom neki vagy megadja azt a pénzt vagy azonnal felmondok.
Mivel nem tudna helyettem olyat találni, aki ezt 1-2 hónap alatt betanulja, ezért úgy érzem nem szívesen engedne el..
De a vicc az egészben az, hogy még én érzem magam emiatt kellemetlenül és rosszul, hogy leülök vele erről beszélni. Ezért is kérdeztem előbb itt, reális e amit gondolok.
Szerintetek mennyi lenne a "normális" fizetés ezért a munkáért? Én azt gondoltam, 110-120 körül, nettóban persze. Vagy az sok lenne 6 órában?
Az, hogy diplomád van egy dolog, hogy mit igényel a munka az meg egy másik dolog.
Nem tudjuk, hogy mennyire bonyolult az adminisztratív munka, de ezt általában el lehet látni alacsonyabb végzettséggel, tehát ez a mostani fizetésed akár reális is lehet.
Ha fenyegetőzöl akkor lehet, hogy 2-3 hónapig jobban fog fizetni - addig keresi majd a vezetés a pótlásod - utána meg lapátra tesznek (szerintem találna 6 órásat ennyiért, sok embernek kevésbé számít a fizetés, viszont fontos a nyugodt irodai légkör meg az, hogy csak 6 órában kell dolgoznia).
Amit tennék a helyedben, hogy felmondanék, és elmennék a másik helyre dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!