Motivációs levelet kell írnom takarítónői valamint házvezetőnői állásra, nem tudom hogyan fogjak hozzá, még ezt a kérdést sem tudom kérdésként feltenni. Többi lent. (? )
Külföldön kívánnék elhelyezkedni (suli mellett) takarítónőként vagy házvezetőnőként, de a babysitter-kedés sem áll messze tőlem.
Mindenhez valami nagyon király motivációs levelet kell írnom. Számtalan verziót megírtam már amit alátámasztanak az iskoláim, eddigi végzettségeim, de ezekhez a témákhoz még hozzá sem tudok fogni. Az önéletrajzom (pontokba szedve) nem támasztja alá azt, hogy én egész eddigi életemben takarítani akartam volna.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!
Valami olyasmi, csak ugye már külföldön lakom, így a lakóhelyemhez megfelelően kéne. Meg hát a nyelvet nagyon kéne tudni a gyerekekhez.
Inkább a takarítós dolog lenne egyenlőre jobb, oda annyira nem kell nyelv, így tudom folyamatosan tanulni, viszont ide meg motivációs levél kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!