Hogyan találhatnék állást ha semmihez nem értek?
Figyelt kérdés
Szeretnék dolgozni, de csak érettségim van. Fél évem van még hátra az egyetemből, viszont már óráim nincsenek.
Ami érdekelne oda vagy lányokat keresnek vagy kereskedelmi tapasztalattal rendelkezőeket. Egy bármilyen helyen szívesen lennék eladó, de gondolom oda csak csinos hölgyek kerülnek be. Fiúkat papír nélkül csak nehéz fizikai munkára, viszont az az egy ahova nem mennék, csináltam már, de hosszútávon nem megoldás nem vagyok jó erőben, ez van.
Mégis mi az ami ilyen feltételekkel lehet?
Szakácsként is szívesen dolgoznék de hát nem az a végzettségem.
2016. aug. 24. 18:15
1/4 anonim válasza:
Diákmunka. KFC, Burger King, Tescó stb.
2/4 anonim válasza:
Ha fél év múlva végzel az egyetemmel mihez fogsz érteni? Fel se merül hogy a saját területeden keress munkát ?
3/4 A kérdező kommentje:
Elég sok mindent tanulok elméletben megy is minden, de gyakorlatban hogy milyen lesz azt nem tudom, kicsit félek.
2016. aug. 24. 22:07
4/4 anonim válasza:
Azon a területen helyezkedj egy, akár gyakornokként, amit tanulsz. Nem értem, hogy ez miért nem evidens. Ha azt sem tudod, hogy mit dolgozhatsz a diplomáddal, minek tanultál? Lediplomázol és máris pályaelhagyó leszel? Mész pakolni, vagy szakácsnak, vagy ilyesmi? Sok értelme lesz így az egyetemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!