Mi a különbség közgazdász és közgazdász között?
Akiből sikeres vezérigazgató lesz, abból lesz sikeres vezérigazgató.
Akiből aktatologató lesz, abból meg aktatologató lesz.
Aki ilyet kérdez, abból mindig aktatologató lesz.
ez nem a közgazdász végzettségen múlik.
Mostani cégnél ahol dolgozom, a vezérigazgatónak meg a tulajdonosnak is csak a 8 általánosa van meg.
Mi a különbség nő és nő között?
Neked mindegy, mit tud, csak az igazolványában a nemnél az szerepeljen, hogy nő?
Aki ambíciózus, határozott, tudja a szakmáját, esetleg megfelelő összeköttetései vannak, abból sikeres ember lesz.
Aki muja, nem tudja eladni magát, a szakmájához sem ért, csak apuci pénzén elvégzett egy fősulit, abból a diploma ellenére is lehet közmunkás.
Nem is értem, miért kérdés ez.
Bármilyen szakmára, tárgyra, zöldségre ki lehet írni ugyanezt. Pl. mi a különbség paradicsom és paradicsom között? Nagyon is sok.
a paradicsomnál? :)
Mert a közgazdászhoz már írtam tulajdonságokat.
De ez minden szakmára igaz.
Te írsz hülyeséget.
A te problémád, hogy ilyen helyen dolgozol, és nem vagy képes a tudásoddal előre lépni.
Én multinál dolgozom, itt nem ez a módszer megy, hogy nyalni meg taposni kell, nálunk a legjobb, legszorgalmasabb szakemberekből lettek a vezetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!