Mit lenne érdemesebb elvégezni? Szakács vagy növényorvos?
Eléggé távol áll egymástól a két szakma..
Jelenleg kertészmérnöknek tanulok, végzős vagyok, úgyhogy hamarosan végzek vele és így elgondolkodtam, hogy hogyan tovább. Az agrár pályán, ha ezt akarom folytatni, akkor a növényorvos szakon gondolkodtam el, mint mesterképzés, de nem tudom milyen lehetőségeim lennének vele, meg nem is érzem magam annyira elhivatottnak az agrár pálya iránt.
A másik gondolatom a szakács szakma, amit úgy érzem érdekel és szeretném is, itthon is nagyon szeretek főzni, kísérletezni receptekkel. Erről viszont a legtöbben leakarnak beszélni, mert nagyon melós, nem keresnék jól vele, nincs rá kereset..
Kicsit tanácstalan vagyok.
Ti mit javasolnátok?
22L
Csináld azt, ami szeretsz.
Melós?
Ez tény.
Szakácsra nincs kereslet?
Az álláshirdetések nem ezt mutatják.
Nem fizet olyan jól?
Relatív, hogy mi a jó.
Ha sok állást hirdetnek, ha hiány van belőlük, akkor megfizetik. Külföldön meg még inkább.
Amúgy is az étterembe az étel miatt jár vissza a vendég. Ezt tudják a tulajdonosok is, a jó szakácsot megfizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!