EON ügyfélszolgálat tapasztalatok?
milyen a felvételi?
bérezés?
Munka nehézsége?
Jelentkeztél? Felvettek?
Gondolom telefonosként kezdenél.
Nehéz.
Alapból 2 műszak, mivel reggel 7.30-tól 8ig csörög a telefon. De legalább már nem kell ott ülni este 10ig.
Ha hibabejelentés csoportban vagy, akkor normál 3 műszak, mivel a hibát éjszaka is venni kell.
A bér nem valami sok, de van cafeteria.
A kezdő nettód 100-120 körül lesz, ez később kicsit több lehet.
Kőkemény norma van, hány hívást kell felvenni, mellette leveleket megválaszolni. Az új infók állandóan jönnek, mindig naprakésznek kell lenni, de időd sincs rá, hogy elolvasd.
Óránként 10 perc szünet, de nem te döntöd el, mikor állhatsz fel. Ha megy a hasad, de az ügyfél csörög, akkor is az ügyfél az első.
Óvodás szinten működik az ügyfélszolgálat, egy-egy csoportvezető, mint óvónéni mondja meg, ki mikor mehet enni, ki hogy dolgozik, stb.
A műszakbeosztás pofára megy, a haverok meg a kisfőnök nője lehet állandó délelőttös, nehogy már ott üljön este 8ig. Mert neki kisiskolás gyereke van.
Mellette egy csomó mindenkinek van kisgyereke, érdekes nálunk nem vették figyelembe, hogy hogy megyünk el a gyerekért, ha este 8ig dolgozunk.
Egyéb juttatások, prémium: szintén pofára. Ha nyalsz, kapsz.
nettó 130 E + cafetéria.
Érettségi a feltétele.
Nem szem. ügyfélszolgálaton vagyok, nekem nincs benne nehézség.
hahaha...ez de szar volt Lacccckóóó...
már az elemirből felismertelek.
motivációs problémák? (többieknek: privátban írt, hogy biztos ilyen problémáim vannak)
értem én, hogy valami szépet akartál írni, de ezek nagyon nem ide való szavak.
mind a ketten (és azóta már több százan, több ezren) tudjuk, hogy itt a motiváció semmit sem ér. azzal kitörölheted, mert nem fogják értékelni, akármennyire is jól csinálod.
hálistennek én már nem dolgozom ezen a szutyok helyen. de épp elég ideig ott voltam.
azóta megjártam már külföldöt, de végül hazajöttem, és egy egész jó helyem lett, persze picikét a pénz is több. kb duplája. nem mindegy.
emiatt nem tűnt fel, hogy az "asszony" is úgy dolgozik, ahogy mások. annak idején nem úgy dolgozott, ezt biztosan tudom, mert rajtatok kívül mindenkinek szúrta a szemét a kivételezés. mert az ott nagyon divat.
tudtommal jelezték is néhányan, és ezért történt változás.
a kérdezőnek, és annak, aki később idetévedne:
sokat elmond a helyről, hogy a privátot író "kisfőnök" is elpályázgat máshová. beadta, csak nem vették fel...
de nem csak ő, hanem az egyik csoportvezető kis kedvence is...az okos nem szólt a főnökének, hogy őt adta meg kapcsolattartónak, a főgáz meg érdeklődött a főnöknél...a főnök meg azt se tudta, hogy egyik kedvenc emberkéje máshová pályázgat. vicces történet. :)
sőt, kőkemény kritika, hogy valami nagyon nem jól működik: a fél bagázs beadta idén a felmondását, és átment a főgázhoz ugyanazt csinálni, kb ugyanannyi pénzért.
a "nagy öregek", akik évek alatt szedték magukra a tudást.
mivel rengeteg ismerősöm volt ott, akikkel tartom a kapcsolatot, naprakész vagyok, pedig már nem dolgozom ott. legutóbb karácsony előtt meséltek egy sör mellett.
annyi az új ember, hogy az ottmaradtak csak kapkodják a fejüket. ezeket betanítani, meg mire ők értékelhető teljesítményt nyújtanak... sok sok idő és nagy veszteség. alig maradt valaki aki betanítson, nagyon sok értékes embert hagytatok elmenni. vagyis inkább úgy írom, hagytátok, hogy idáig fajuljanak a dolgok, hogy mindenki el akarjon menni. alig van már "régi" ember, a legtöbben csak ugródeszkának használják az ük-t. ezen kellene változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!