Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit dolgozhatok 1 héten?

Mennyit dolgozhatok 1 héten?

Figyelt kérdés
Jelenleg 3 napot dolgozom 1 héten,de napi 12 órát. (nem megterhelő munkáról van szó) Az a kérdésem,hogy 12 órás munkaidővel lehet 5 napot dolgozni 1 héten? Mindenki mást mond, így nem tudom eldönteni. Mert főnököm elvileg be fog jelenteni (eddig egyszerűsített munkaszerződéssel dolgoztam) és közölte velem, ha bejelent akkor több napot kéne lennem.
2016. aug. 15. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Lényegében bármennyit. A kérdés az, hogy mennyit dolgoztathatnak téged, arra van törvényi limit. Napi max 12 óra.
2016. aug. 15. 10:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Szuper :/ azt hittem van vmennyi limit a 12 órás melóknál h mondjuk heti max 4 nap.
2016. aug. 15. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha bejelent akkor lehet csak 8 órára, aztán 12 órákat dolgoztat.
2016. aug. 15. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen az elképzelhető,hogy így fog bejelenteni, ha egyáltalán bejelent...
2016. aug. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!